Son Dakika

“Güçlü bir teşkilat yapısına sahibiz!”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gazetemize yaptığı değerlendirmelerde, Saadet Partisi’nin güçlü teşkilat yapısına dikkat çekti.

GÜNDEM 02.10.2022, 04:35
3
“Güçlü bir teşkilat yapısına sahibiz!”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yaptığı açıklamalarda, teşkilat yapısının önemine değindi. Saadet Partisi’nin çok güçlü bir teşkilat yapısına sahibi olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, “Belki bugünkü şartlarda henüz seçmen nezdinde söylediklerimiz tam olarak algılanmıyor. Ama emin olun bu teşkilat yapısıyla bunu mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.

Saadet Partisi’nin istişare ve eğitime çok fazla değer verdiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız bilsinler ki; bizim Başkanlık Divanımız 20-21 kişiden oluşur. Her hafta Salı günü mutlaka toplanır. Bunun istisnası yoktur. Belki olağanüstü bir durum yaşanmıştır vs. belki öyle. O da 52 hafta içerisinde bir kere olmuştur. Onun dışında biz eksiksiz toplanırız. Bu toplantılarda ülkenin bütün meselelerini ve arkadaşlarımızın o dönemde yaptıkları çalışmaları müzakere ederiz.”

Saadet Partisi’nin Yüksek İstişare Kurulu, GİK ve İl Başkanları toplantısının da her ay yapıldığına vurgu yapan Karamollaoğlu, “Bunlardan taviz vermeyiz.  Bunları neden söylüyorum; biz istişaresiz karar almayız. Teşkilat başkanlığımız önemlidir bizim. Teşkilat başkanlığımız Türkiye’yi 9’a bölmüştür. 9 bölgenin birer sorumlusu vardır. O sorumluların altında ise 3 ilden sorumlu sorumlular vardır. Ve bunlar da mutlaka her hafta toplanırlar. Ayrıca genel idare kurulundaki arkadaşlarımızın çoğunluğu da her biri bir ilden sorumludur.  Biz sürekli olarak sahadayız çalışıyoruz. Ve biz sürekli olarak istişare içinde bulunuyoruz. Keyfi idare bizde olmaz. Bunların yanında gençlerimizin çalışmaları ve organizasyonları var, hanım kollarımızın çalışmaları ve organizasyonları var.  Biz sivil toplum örgütleri, Millî Görüşçü Kuruluşlarla da (MİLKO)ayda bir bir araya geliriz. Bizde eskiden beri teşkilat eğitimi çok önemlidir” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin politika kurullarıyla ilgili de bilgi veren Karamollaoğlu, “Politika kurulları aslında sektör bazında kurulan gruplardır. Hemen hemen her biri bir bakanlığa tekabül ediyor. Bizim 3 yıla yakın bir süredir bu toplantılarımız devam ediyor. Şimdiye kadar ben kendim bu politika kurullarına en az 6 kere başkanlık yaptım.  Sabahtan akşama kadar bütün kurulların yaptığı çalışmaları yerinde görme ve dinleme fırsatı buluyorum.  Bu kurullarda sadece partililer değil, emekli bürokratlar var, akademisyenler ağırlıkta. Siyasetçiler var, bizim insanımız var. Biz bir konuyu mütalaa ederken o konunun sahiplerini de davet ediyoruz. Ama aynı zamanda akademisyenleri ve fiilen bu işle ilgilenen bürokratları davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Saadet Partisi’nin politika kurullarıyla ilgili de bilgi veren Karamollaoğlu, “Politika kurulları aslında sektör bazında kurulan gruplardır. Hemen hemen her biri bir bakanlığa tekabül ediyor. Bizim 3 yıla yakın bir süredir bu toplantılarımız devam ediyor. Şimdiye kadar ben kendim bu politika kurullarına en az 6 kere başkanlık yaptım” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı