Gücümüz erişsin veya erişmesin uğrunda her zaman dövüşeceğiz

İslam düşmanlığının en şedit tonlarda uygulandığı Hindistan’da Müslümanlar tam anlamıyla varlık savaşı veriyor.

GÜNDEM 20.06.2022, 07:15
7
Gücümüz erişsin veya erişmesin uğrunda her zaman dövüşeceğiz
Müslümanlara yönelik uyguladığı zulümlerle firavunları aratmayan Hindistan rejimi, İslam düşmanlığını temel politika olarak belirlemiş durumda... Müslümanların akıl almaz bir vahşetle karşı karşıya bulunduğu Hindistan’da geçtiğimiz günlerde büyük bir küstahlığa imza atıldı. Bu bağlamda, dinimize ve Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) dil uzatılma hadsizliğinde bulunulurken gelen tepkilerin ardından iki küstah, partisinden ayrılmak zorunda kaldı. İslam düşmanı Halk Partisi’nin sözcüsü Nupur Sharma’nın görevine son verilirken Yeni Delhi Medya Başkanı Naveen Kumar Jindal da partisinden ihraç edildi.

Müslümanların en kutsallarından biri olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) yönelik küstahlığın ardından milyonlarca kişi meydanlara indi. Hindistan caddelerini ‘Lebbeyk Ya Rasulallah’ nidalarıyla inleten Müslümanlar, Efendimiz’in (S.A.V.) uğrunda ölebilecekleri mesajını verirken İslam coğrafyasının birçok noktasında da meydanlara inildi. Hindistan’da iktidarda bulunan İslam düşmanı Halk Partisi’nden (BJP) iki yetkilinin dinimize ve Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) küstahça dil uzatmasının ardından gerçekleştirilen protestolara zulümle karşılık verildi. BJP Sözcüsü Nupur Sharma ve BJP Yeni Delhi Medya Başkanı Naveen Kumar Jindal’ın protesto edildiği gösteriler Hindistan genelinde sürerken Carkand eyaletinde düzenlenen protestolarda 2 kişi hayatını kaybetti. 12 kişinin yaralandığı olaylarda yüzlerce kişi de gözaltına alındı.

Hindistan’ın büyük kentlerinin çoğunda dine hakaret karşıtı protestolara yönelik 350 kadar Müslüman genç tutuklandı. Birçok Müslüman evi buldozerle yıkıldı. İşkenceyi protesto etmek için tutuklanan gençlerin bir kısmı polis tarafından vahşice dövüldü. Bütün bu olaydan sonra Hindistan Müslüman’ı büyük bir korku atmosferi yaşıyor. Öte yandan BJP’nin iki lideri partisinden ihraç ettiği söyleniyor ama gerçek şu ki; söz konusu şahıs henüz tutuklanmadı. Ve birçok İslam düşmanı Hindu, sürekli olarak Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ve İslam aleyhinde küstahça konuşmaya devam ediyor. Öte yandan Hindutva örgütlerine mensup olan Hintliler, İslam düşmanlarını desteklemek için sokaklarda bulunuyor.

Hindistan’da vücut bulan İslam düşmanlığına karşı Müslüman halklar meydanlara inerken İslam ülkelerinin yöneticilerinin de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor. Bu bağlamda Hindistan rejimi ile tüm ilişkilerin kesilmesi büyük bir zaruret olarak dururken İslam düşmanlarını uluslararası arenada zor duruma sokacak adımların atılması şart olarak duruyor. Müslüman siyasiler henüz Hindistan’a karşı bir adım atmazken Müslümanların en büyük hassasiyetlerinden biri olan Hz. Muhammed (S.A.V.) uğruna sadece Hintli Müslümanlar değil, bütün bir İslam âlemi ölmeye hazır olarak bekliyor.
YARIN: İSLAM DÜŞMANI BİR İDEOLOJİ: HİNDUTVA

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı