Son Dakika

Gültekin Uysal: Televizyonlarda racon kesmekle ülke iyi yönetilmez

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını eleştirerek "Televizyonlarda racon kesmekle ülke iyi yönetilmez" dedi.

GÜNDEM 02.06.2021, 14:25
9
Gültekin Uysal: Televizyonlarda racon kesmekle ülke iyi yönetilmez
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, dün akşam TRT ortak yayınında gazetecilerin sorularını cevaplandıran AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı değerlendirmelerle cevap verdi. Uysal, “Huzur TEK PARTİ’de anlaşılan! Demokrasi serüvenimizin yeni miladı! Vah ki vah!!!” dedi.
Uysal, "Televizyonlarda racon kesmekle ülke iyi yönetilmez" diyerek Erdoğan'ın ekonomi açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yaptığı değerlendirmeler şöyle:

“Yazık oldu memlekete! Ülkeyi yönetenlerin ülkenin en temel probleminin farkında olmadığı yerde rehinsinizdir! Hala televizyonlarda ‘racon kesmekle’ ülkeyi iyi yönettiklerini zannediyorlar ya!
Her bir sorumsuz yorum ve açıklamanın bedelini vatandaş, çiftçi, memur, emekli, tüccar her gün ‘can alıp can vererek’ ödüyor! Sizin evlerde sakladıklarınız DOLAR ($), oysa vatandaşın, yatırımcının ve ülkenin borcu DOLAR ($)!!! Her 10 kuruşluk döviz ($) artışının ülkeye 45 milyar TL zararı var!
AKP Genel Başkanı Erdoğan, ‘ben ekonomistim’ demiş! Allah muhafaza bir de ‘ekonomist’ olmasaymışsınız ülkenin ve vatandaşın durumu nasıl olurdu? :)
Yüksek kur, yüksek enflasyon, yüksek faiz, düşük büyüme ve yüksek işsizlik... Türkiye ekonomisi bu noktaya nasıl geldi? Bu kadar büyük gafleti, bu kadar kısa süreye nasıl sığdırdınız!!!

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı