Son Dakika

Hayati Yazıcı 1 yıl sonra Erdoğan'ı tekrarladı! Sıkıntı var, çözüyoruz

AK Parti’nin yöneticileri artık Türkiye’deki ekonomik krizi inkar edemiyor. Hayati Yazıcı, Erdoğan’ın bir seneki önceki sözlerini tekrarlayarak “Her şey güllük gülistanlık değil ama çözüyoruz” dedi.

GÜNDEM 10.10.2022, 15:05 10.10.2022, 16:15
3
Hayati Yazıcı 1 yıl sonra Erdoğan'ı tekrarladı! Sıkıntı var, çözüyoruz

Türkiye’de hayat pahalılığı ve ekonomik krizi günden güne derinleşirken AK Parti’nin tepe kadrosu da artık Türkiye’deki krizi inkar edemiyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da bir yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı bir programdaki sözlerini tekrarlayıp, “Her şey güllük gülistanlık değil ama çözüyoruz.” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ekim 2021 yılında “Sadece tarımda değil hangi alana el atarsanız atın benzer tablolarla karşılaşacaksınız. Ha bu demek değil ki ülkemizde hiçbir sorun yok, her şey güllük gülistanlık. Yok böyle bir şey. Tabii ki sıkıntılarımız da var. Ama bunların neler olduğunu da hangi sebeplerden kaynaklandığını da nasıl çözüleceğini de en iyi biz biliyoruz.” demişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ekim 2021’deki sözlerini kürsüden yineledi.
AK Partili Hayati Yazıcı, dün Rize’de partisinin il danışma meclisi toplantısında, “Hiç sorun yok, her taraf güllük gülistanlık’ diyen bir tarzımız var mı? Bir hayat pahalılığı var. Enflasyon… Bir sorun yaşıyoruz. Dünya da yaşıyor, biz de yaşıyoruz. Bu konuyla da iki şekilde mücadele ediyoruz. Yapmamız gereken yapısal faaliyetler neyse onu yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Erdoğan’ın sözlerinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen enflasyon, hayat pahalılığında her geçen gün kötüye giden bir Türkiye gerçeği de önümüzde duruyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı