Son Dakika

Hedef Beyt Hotel sezonu açtı

Hedef Beyt Hotel alternatif turizm alanında 17 yılını geride bıraktı.

AİLE 24.05.2023, 10:40
Hedef Beyt Hotel sezonu açtı
17 yıldır alternatif turizm alanında sektörde ilklerin arasında yer almanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Hedef Beyt Hotel Genel Müdürü Servet Soylu, “Sakin, huzurlu, kaliteli tatil” sloganıyla yola çıkan hotelimiz sezonu 18 Mayıs tarihi itibariyle açtı Şu anda Hotelimizde rezervasyonlar hızla devam etmektedi. Gerek Türkiye’den gerekse Avrupa’dan misafirlerimizi tarihiyle eşsiz Selçuk’u görmek ve hotelimizde ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Hedef Beyt  Hotel’in  alternatif turizm alanında 17 yılını geride bıraktığını ve  sektörde ilklerin  arasında yer  almanın haklı  gururunu yaşadıklarını kaydeden Hedef Beyt Hotel Genel Müdürü Servet Soylu “Sakin, huzurlu, kaliteli tatil” sloganıyla yola çıkan hotelimiz 17 yıllık birikimli tecrübeli ekibi ve personeliyle, tüm aile  bireylerine hitap eden hizmet ve aktiviteler, gece  ve gündüz animasyon gösterileri, çeşitli mutfaklardan lezzetli yemekleriyle misafirlerine Ege  Denizi’nin ince kumlu  plajı  Pamucak Sahili’nde deniz ve güneşin tadını çıkarma fırsatını sunmaktadır. Hedef Beyt Hotel’de, yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna tanıklık edeceğiniz, özlediğiniz tatili doyasıya yaşayacağınız bir mekan olarak kapılarını 18 Mayıs’ta sizler için açıyor” dedi. İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan otellerinin cennet gibi doğası ve tarihi zenginlikleri ile bilinen Selçuk’da misafirlerine muhteşem nitelikte, kalitede tatil imkanı sunduğunu ifade eden Soylu; “Hedef Beyt Hotel; Selçuk merkeze 8 km uzaklıktadır ve ülkemizin en uzun plajına sahip Pamucak sahiline ise 200 metre yakınlıktadır. Lokasyon olarak ise  İzmir Adnan Menderes Havalanı’na 70 km mesafeye sahiptir. Selçuk ilçesi; antik çağın en önemli yerleşim merkezi, dünyanın en büyük açık hava müzelerinden birisidir. Ünü dünyaca bilinen Efes Antik Kenti’nin ev sahibi, dinlerin ve uygarlıkların buluşma noktasıdır. 8 bin yıllık topraklarında sahip olduğu kültürel ve tarihsel değerlerinin yanında önemli bir turizm merkezi, bir de Şirince Köyü ve şirin evleri ile büyülü bir ortamın adresidir. Selçuk’un sokaklarında keşfe çıktığınızda, çağlara direnerek varlığını sürdüren eski dönem yapıları tarihsel bir yolculuğa çıkarır sizleri” dedi.

Soylu “Klasik tarzda lüks olarak dekore edilen otelimiz sizlere sınırsız hizmet ve maksimum misafir memnuniyetini hedeflyen anlayışla; stres, yorgunluk ve sağlıksız yaşam şartlarından dolayı artık bir ihtiyaç haline gelen SPA hizmetleriyle birleştirerek ailenizle ve dostlarınız ile unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır. Otelimiz toplamda 150 oda ve 450 yatak kapasitesine sahiptir. Bütün odalarımız lüks olarak düzenlenmiş ve dekore edilmiştir. Tüm odalar soğuk/sıcak merkezi klimalar ile donatılmış, güvenliğiniz için enerji koruma sistemleri kurulmuş ve tüm gereksinimlerinize hazır hale getirilmiştir. Araçları ile gelen misafirlerimiz için yaklaşık 130 araçlık açık otopark alanımız mevcuttur. Misafirlerimizin konforu ve rahatlığı için odalarımız çeşitlendirilerek misafirlerimize farklı seçenekler sunulmaktadır. Odalarımızın oda standartları ise manzarasız odalar, standart odalar, deniz manzaralı odalar, büyük odalar, connection aile odaları, aile süitleri olarak çeşitlenmektedir” diye konuştu. 

Diğer yandan otellerinin içinde alternatif turizm alanında faaliyet göstermenin bir gereği olarak hem bay hem bayan yüzme havuzlarının bulunduğunu, misafirlerinin bu çerçevede aradıkları hizmeti bulabilmenin keyfini yaşayacağını belirten Soylu, ““Sakin, huzurlu, kaliteli tatil” sloganıyla yola çıkan hotelimiz sezonu 18 Mayıs tarihi itibariyle açt. Hotelimizde şu anda rezervasyonlar hızla devam etmektedir. Gerek Türkiye’den gerekse Avrupa’dan misafirlerimizi tarihiyle eşsiz Selçuk’u görmek ve hotelimizde ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı..

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
02328931084
05448305030
www.hotelbeyt.com 
BU BİR TANITICI HABERDİR

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı