Hilal Kaplan tartışmasına İnce de dahil oldu: Hepiniz hapisteydiniz!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TRT’ye yapılan son atamalara ilişkin tepkisini dile getirerek, "O kadının attığı tweetleri siz atmış olsaydınız hepiniz hapisteydiniz” dedi.

SİYASET 17.07.2021, 20:40
14
 Hilal Kaplan tartışmasına İnce de dahil oldu: Hepiniz hapisteydiniz!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TRT’ye yapılan son atamalara ilişkin “TRT’ye bir kadını atadı. Kadının özelliklerinden birincisi, Fethullah Gülen’e şiir yazmış olması; ikincisi, PKK’ya methiyeler düzmüş olması. O kadının attığı tweetleri siz atmış olsaydınız hepiniz hapisteydiniz” dedi.
Muharrem İnce, bugün partisinin Sakarya il başkanlığı binasının açılışını yaptı.
Açılışta konuşan İnce, özetle şunları söyledi:
“Sakarya’ya geldiğimde hep üç şey aklıma gelir. Onlardan birincisi; daha 20’li yaşlarda bile yokken rahmetli babamın kamyonunda muavinlik yaparken buraya şeker fabrikasına gelip küspe alırdık, küspe satardık. Şeker fabrikası vardı bir zamanlar, bu memlekette. Hepsini sattılar. İkincisi; parti içi mücadelelerde vefalı dostları hatırlarım hep Sakarya’dan geçerken. Bir üçüncüsü de Sakarya’nın nehrinden mi, havasında mı, suyundan mı, insanından mı bilmiyorum ama bu şehre gelince umutlarım artıyor. Umutlanırım, daha güzel Türkiye ve daha güzel günler için. Allah’ın izni, milletin isteği ile en kısa sürede örgütlenmemizi tamamlayıp 18 Eylül’de kurultayımızı toplayıp seçime girme hakkını elde edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı