Son Dakika

İBAN veren bakanlar listesine birisi daha eklendi! Aileler şaşkın!

AK Parti hükümeti ülkenin başına gelen her doğal afetten sonra vatandaşa İBAN dağıtıp yardım istemeyi alışkanlık haline getirmişken bu kervana bir bakan daha katıldı.

GÜNDEM 02.09.2021, 08:35
6
İBAN veren bakanlar listesine birisi daha eklendi! Aileler şaşkın!
Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş bugünkü yazısının bir bölümünde bu konuya değinirken yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de ‘İBAN’cılar kervanı’na katıldığını yazdı.
Gazeteci Barış Yarkadaş yazısına "Yetkisiz bakan’ da İBAN veriyor!” ara başlığını atarken “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atanan ancak TBMM’ye gelip yemin etmediği için ‘resmi’ olarak Bakan ünvanı kazanmayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de AKP’li bakanların izinden gidiyor. Özer de neredeyse tüm hazırlığı ailelere yaptırıyor ve İBAN’cılar kervanına katılıyor!” ifadelerini kullandı.
Yarkadaş Ankara’dan gelen talimat üzerine Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda ailelere “İhtiyaç Listesi” adı altında verdikleri kağıtta Okul Aile Birliği’nin hesap numaralarında iliştirildiğini okuyucularıyla paylaştı. Bu kağıdı kayıt yaptırmak için gidenlerin eline tutuşturulduğunu belirten Yarkadaş “Hükümet yine işin kolayını buldu…”notunu düştü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı