İktidar yürüyüşüne adım adım! Heyecan burada, umut burada

Türkiye ve yurt dışından on binlerce Millî Görüş sevdalısı, Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi için bugün Ankara’da olacak.

GÜNDEM 30.10.2022, 04:35
2
İktidar yürüyüşüne adım adım! Heyecan burada, umut burada
“Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla heyecan ve coşku içerisinde gerçekleştirilecek olan kongre, Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşüne sahne olacak.

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi, geniş bir katılımla “Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla bugün gerçekleştiriliyor. Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak olan coşkulu ve heyecanlı kongreye, birçok kesimden davetliler katılacak. Türkiye’nin dört bir tarafından teşkilat mensuplarının akın edeceği kongreye, çok sayıda gazetecinin de yayın yapmak için başvuru yaptığı öğrenildi.

Seçimler öncesi adeta bir gövde gösterisine dönüşecek olan Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’ne, 7’den 70’e her yaş grubundan teşkilat mensupları katılacak. Hep bir ağızdan Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünün haykırılacağı kongre, TV5 ve TV42 başta olmak üzere birçok televizyon kanalı ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. Ankara’daki kongre coşkusuna katılamayanlar, ekran başında aynı heyecanı paylaşacak.

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi, bugün Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak. “Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla gerçekleşecek olan kongre, Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşüne sahne olacak.  On binlerce Millî Görüş mensubunun katılacağı kongreye ayrıca siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon şefleri ve STK temsilcileri de katılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı