Son Dakika

Integral Group’tan stadyum koltuğu yenileme hizmeti

Çoğu spor ve birçok alanda gerekli olduğu düşünülen stadyum koltuğu, diğer koltuk seçeneklerine kıyasla alanın merkezi odak noktasının daha rahat bir şekilde görülebilmesi için tasarlanan bir üründür.

SPOR 18.06.2022, 20:35
3
Integral Group’tan stadyum koltuğu yenileme hizmeti
Stadyum oturma düzeninde her oturma sırası için hafif bir yükseklik sağlayan yukarı eğimli bir kat planı kullanılır. Bu hafif yükseklik, stadyumun arka tarafında oturan kişilerin merkezi alanı çok daha net bir şekilde görmesini mümkün kılar.

Genellikle futbol sahası denildiğinde akla gelen stadyum koltuğu, dış mekanlarda hava şartlarına ve güneş ışınlarına maruz kalmaması ve renginin solmaması için UV ışınlarına dayanıklı olarak üretilir. Koltuklar özel olarak istenilen canlı renklerde müşteriye sunulabilir. Yüksek mukavemetli, sökülmeye karşı dayanıklı 3 veya 4 vidadan yapılan ürünlerdir.
Stadyum koltuğu çeşitleri oturma şekillerine göre farklılık göstermektedir. Daha fazla konfor isteniyorsa modellere kolçak ve kol eklenebilir. Günümüzde en çok tercih edilen stadyum koltuğu çeşidi ise sabit destekli veya arkalıklı modellerdir. Ürünün maliyeti, ekstra olarak talep edilen özelliklere göre değişiklik göstermekle beraber bu tip stadyum koltukları, özellikle spor salonlarında ve portatif stantlarda sık sık tercih edilmektedir.

Stadyum koltuğu montajı; beton, ahşap veya çelik sistem üzerine direk cıvata bağlantısı ile veya açılan deliklere dübellere vida takılarak yapılır. Arkalığı olan modeller genellikle 43 cm derinlik, 43 cm genişlik ve 32 cm uzunluk ölçülerinde üretilir.
Tüm saha ve spor ekipmanlarında olduğu gibi stadyum koltuklarının da bazı yan ürünleri vardır. Bunlardan en belirgin olanı korkuluktur. Basamak mesafesinin yüksek olduğu yerlerde her koltuğun önüne demir veya sert plastikten yapılmış korkuluklar yerleştirilir. Tüm bu malzemelerin kullanıldığı portatif tribünler ve teleskopik tribünler günümüzde oldukça sık tercih edilmekle beraber taraftarlara hem güvenli hem de rahat bir alan sunmaktadır.

1.     Stadyum koltuğu darbeye dayanıklıdır. Betondan 4 metreden yere serbest olarak atılırsa kırılmamalıdır.
2.     500 gram ağırlığındaki çelik bilye 2 metrelik bir borudan yatay olarak stadyum koltuğuna yuvarlanırsa çatlama veya kırılma olmamalıdır. Bu da koltuğun kalitesini gösterir.
3.     150 kg ağırlığındaki bir kişi plastik stadyum koltuğuna otururduğunda ürün kırılmamalı veya çatlamamalıdır.
4.     Stadyum koltuğu 2 gün 30 derecede derin dondurucuda saklanmalı ve bu bekleme süresinde kırılma ve çatlama olmamalıdır.
5.     Yukarıdaki testler -30 derecede tutulan koltuğa uygulandığında da sonucun pozitif olması gerekir.

Elbette! Lider firmalara başvuru yaptığınız takdirde stadyum koltuklarını yeniletebilir, kırılan veya bozulmaya uğrayan ürünlere garanti kapsamı içinde/dışında başka bir görünüm kazandırabilirsiniz. Integral Group gibi firmalar, hem yurtiçinde hem de yurtdışında stadyum koltuğu hizmeti sunmasının yanı sıra bu ürünlerin yenilenmesi için de çaba göstermektedir. Eğer sizlerin de tamir ettirmesi gereken stadyum koltuğu varsa hemen firma ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kaliteli bir stadyum koltuğu demek, taraftarlara rahat ve hoş bir ortam sunmak demektir. Stadyum koltukları, taraftarların futbol maçını iyi bir şekilde izlemesini ve futbol heyecanını en iyi şekilde hissetmelerini sağlar. Bundan dolayı stadyum koltuğunun lider bir firma tarafından temin edilmesi oldukça önemlidir.
Eğer siz de futbolla ilgileniyor, futbolla ilgilenenler için keyifli bir ortam yaratmak istiyor veya kendi kulübünüz için iyi bir tribün hazırlatmak istiyorsanız uzman bir firma olan Integral Group’tan destek alabilirsiniz. Ürünü sadece uzun yıllar kullanmakla kalmayacak, aynı zamanda da tasarruf edeceksiniz. Bunun için firma ile iletişime geçebilir veya web sitesine göz atabilirsiniz. Dilerseniz ilgili formu doldurup talep oluşturabilirsiniz. Uzmanlar en kısa sürede size geri dönüş sağlayacak ve isteklerinizi ilgili kişilere iletecektir. Dilerseniz stadyum koltuğu kurulum süreci veya stadyum koltuğu maliyeti ile ilgili aklınıza takılan soruları da firmaya sorabilirsiniz.

Integral Group, dünyanın önde gelen stadyum koltuğu üreticilerinden biridir. Bu ürünler, dünyanın her yerinde binlerce alanda kuruludur. Diğer hizmetlerin yanı sıra stadyum koltuğu da sunan Integral Group aynı zamanda tribünler, teleskopik platformlar üreterek sektörün en kapsamlı yenileme hizmetlerini de sunmaktadır.
Yaptığı her işte, sunduğu her hizmette dünyanın en iyilerinden olmak için çalışan firma, üretim için mevcut en iyi ekipmanı ve kaynakları güvence altına alarak müşterilerinin yatırım yapmasını sağlar. Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini anlamak için dikkatle dinleyen firma, böylece bu ihtiyaçlara uygun yenilikçi ürünler geliştirebilmektedir. Kaliteli ürünlere ve olağanüstü müşteri hizmetleri de ekstra olarak müşteri ile olan ilişkisini daha iyi bir hale getirmektedir. Integral Group, müşteri ile ilk görüşmeden işin son adımına kadar her müşterinin ürünlerden ve hizmetlerden tamamen memnun kalması için çalışkan ekibi ile daima en iyisini hedeflemektedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı