Son Dakika

Integral Spor’dan uygun maliyetli basketbol sahası yapımı

Basketbol sahası, oyunu yöneten organa bağlı olarak farklı şekil ve boyutlarda inşa edilmektedir.

SPOR 13.06.2022, 21:00
1
Integral Spor’dan uygun maliyetli basketbol sahası yapımı
Örneğin, Uluslararası Basketbol Federasyonu kuralları uyarınca, basketbol sahaları bir NBA sahasından biraz daha küçüktür. Ancak, basket atmak için topun atılması gereken sepetler veya çemberler, genellikle yerden 3.05 metre yüksekliktedir. Standart bir basketbol sahası, ortada bir merkez daire ile iki yarıya bölünür. Top atılan sepetler her iki uçta yer alır ve saha, yarım daire şeklinde sınırlı bir alanla çevrilidir.  Serbest atış daireleri ise dikdörtgen şeklindeki serbest atış şeritlerinin sonunda bulunur.

En temelde iki çeşit basketbol sahasından söz etmek mümkündür: kapalı basketbol sahası ve açık basketbol sahası.
Kapalı basketbol sahası genellikle yüzeyin korunması için akçaağaç gibi son derece cilalı ahşaptan yapılır. Ancak saha yapımında kauçuk karolar ve sentetik malzemeler de kullanılabilir.
Açık basketbol sahalarında ise genellikle beton ve asfalt zemin kaplama işlemi yapılır. Kauçuk zeminler tercih edildiği takdirde ise eklemler üzerindeki baskı azaltılır ve kortun hava koşullarına karşı direnci artar.

Basketbol oynamayı seven biriyseniz veya basketbolla daha yakından ilgilenmek istiyorsanız birçok alanda basketbol sahası bulmanız oldukça muhtemeldir. Profesyonel basketbol sahalarının dışında, okullarda veya evlerde dahi basketbol sahaları ile karşılaşmak mümkündür. Kendi arka bahçenize dahi basketbol sahası yaptırabilir ve kendi arka bahçenizdeki basketbol sahasıyla can sıkıntısını yenebilirsiniz.

Basketbol sahaları, profesyonel amaçlardan bir arka bahçe sahasına kadar birçok farklı boyutta tasarlanabilir ve inşa edilebilir. Ancak doğru bir hizmet almak adına ne kadar alana ihtiyacınız olacağını düşünmelisiniz. Yani asıl bilmeniz gereken şey, ne kadar alanınızın olduğu. Tercih ettiğiniz lider bir firma ile iletişime geçerek alanı ölçtürebilir ve süreci bu ölçüme göre yönetebilirsiniz.

Basketbol sahaları aileleri dışarıda daha fazla zaman geçirmeye ve teknolojiye ara vermeye teşvik eder. Çocuklar daha çok eğlenirken ebeveynler de biraz egzersiz yapabilir. Güvenli bir basketbol sahası, çocuklarınızın arkadaşlarıyla vakit geçirmesi için güvenli ve sağlam bir alan sağlar. Kaliteli bir basketbol sahası, her yaştan kişinin kendisini geliştirebileceği bir alan yaratır.

Basketbol sahası yapımında sürece birçok unsur dahil olmaktadır: sahanın genişliği, açık veya kapalı olarak tercih edilmesi, saha içerisinde kullanılan ürünler ve bu ürünlerin kalitesi, müşterinin ek talepleri, sahanın yapılacağı alanın konumu, sahanın yapılacağı zeminin özellikleri vb. Tüm bu unsurların yanı sıra firmaların ön gördüğü ölçümler ve uyguladığı metodlar da fiyat üzerinde oldukça etkilidir. Bundan dolayı, net bir basketbol sahası yapımı maliyeti bilgisi almak için tercih edilen firma ile iletişime geçilmeli ve proje çizimi esnasında tüm detaylar açık bir şekilde konuşulmalıdır.

Basketbol sahası yaptırmak istiyorsanız öncelikle iyi bir araştırma yapmanız gerektiğinin altını çizelim. İnternette konuya dair araştırma yaptığınızda karşınıza birçok firma çıkacaktır. Ancak sormanız gereken soru şu: Bu firmaların hangisi güvebilir ve hangisi en iyi hizmeti sunar? Bu soruya cevap bulmak için detaylı bir araştırma yapmak ve seçtiğiniz firmalarla iletişime geçmek oldukça önemlidir. Dilerseniz Google yorumlarını okuyabilir, müşteri hizmeti ile iletişime geçebilir veya daha önce ilgili firmadan hizmet satın almış kişilerle görüşebilirsiniz. Böylece lider bir firma ile çalışarak uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz basketbol sahası edinebilirsiniz.

Basketbol sahası alanında oldukça ön plana çıkan Integral Spor, tüm dünyaya sunduğu hizmet ve hizmet kalitesi sayesinde dünyanın öbür ucunda dahi en iyi sahalara ihtiyacı olan kişilere ulaştırıyor. Gerek yurt içinde sunduğu hizmetler gerek ürün kalitesi sayesinde bir başka ülkede basketbol sahası yaptırmak isteyen kişiler için bile muazzam işlere imza atıyor.
Hizmet kalitesini ürettiği yüksek kaliteli sahalara borçlu olan Integral Spor, her gün daha fazla müşteriye ulaştığı için bir yandan da hizmet kalitesini çok daha ileriye taşımayı hedefliyor. Bu doğrultuda son gelişmeleri en yakından izleyen ekip, en yeni ve en etkili teknikleri kullanıyor.

Integral Spor, uzman kadrosunun yanı sıra kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, tüm dünyayı saran ihracatları sayesinde yüzlerce kişinin ihtiyaçlarına hitap etmektedir. Eğer sizler de uygun maliyetli ürün ve hizmetler satın almak istiyor ve ürünleri yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanmak istiyorsanız hemen firma ile iletişime geçebilir, talebinizi belirtebilir ve işlemlere en kısa sürede başlayabilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soruda, karşılaştığınız bir sorunda firmadan destek alabilirsiniz. Garanti süreleri ve daha fazla bilgi için iletişim adreslerinden müşteri hizmetleri desteğine bağlanabilirsiniz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı