Son Dakika

İşbirlikçiler telaş içinde

Millî Gazete’nin KKTC’deki Siyonist işgaline dair yaptığı son haber, işbirlikçileri telaşa verdi. Bu bağlamda yavru vatanda bir işbirlikçi, yaptıklarını masumane gösterme çabası içerisine girdi.

GÜNDEM 11.08.2022, 06:10
6
İşbirlikçiler telaş içinde
Millî Gazete, 24 Temmuz 2022 tarihli baskısında KKTC’li vatandaşların inşaat izni alabilmek amacıyla bin bir uğraş verdiği fakat başarılı olamadığı Lefke-Gaziveren’de, İsrail kökenli Evergreen Cyprus adlı firmanın dev bir inşaat yaptığını duyurmuştu. “Siyonistleri kim koruyor?” başlıklı haberde “İsrail kökenli Evergreen Cyprus adlı firmaya bağlı birçok şirket KKTC’de önemli ve stratejik bölgelerde inşaat yapmaya devam ederken bu büyük ve önemli işlerinden bir tanesi de Lefke-Gaziveren’de yer alıyor. Sağlık turizmi adı altında yeni yatırımlara başlayan firma, söz konusu bölgede tabir yerinde ise kuş uçurtmuyor. Bölgede fotoğraf çekilmemesi için aşırı güvenlik önlemlerini artıran firma, yeni inşaatını 7/24 vardiya usulü ile hızlı bir şekilde yapıyor” ifadeleri kullanılmıştı.

Gazetemizin “KKTC’de Siyonistleri koruyan bir odak mı var?” sorusu yavru vatanda büyük yankı uyandırdı. Gazetemize konuşan kaynaklar, söz konusu haberin Kıbrıs’ta gündem olduğunu belirtirken işbirlikçilerin haberimizden oldukça rahatsızlık duyduğu da öğrenildi. Bu doğrultuda haberimizin ardından kapı kapı gezerek yaptıkları ihaneti masumane gösterme çabası içerisine giren bir işbirlikçinin televizyon programlarına çıktığı da görüldü. Konuya ilişkin olarak gazetemize açıklamalarda bulunan bir haber kaynağı, “Millî Gazete’nin haberleri burada çok etkili oluyor. Halk artık yaşananların farkında. Sırada hükümetin farkına varması var. Hükümet ülkemizdeki Siyonist işgaline karşı etkili adımlar atarsa bu işgal önlenebilir” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı