İslam Memiş, ucuz değil bedava dedi! Gram altın almayan dizini dövecek

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, "Gram altın ucuz değil bedava!" diyerek altın almayanın dizini döveceğini söyledi.

EKONOMİ 06.03.2023, 20:15
3
İslam Memiş, ucuz değil bedava dedi! Gram altın almayan dizini dövecek
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, yatırımını altında tutmak isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Memiş altın almak için en uygun tarihi takipçileriyle paylaştı.
Kapalıçarşı'nın nabzını tutmasıyla bilinen Memiş, altın alıp satacak vatandaşları uyardı. Memiş, "Bu fiyatlar görebileceğiniz en dip seviye. Altın şu an ucuz değil bedava. Buralarda alım yapmayanlar aylar sonra dizlerini dövecek" dedi.
Uluslararası piyasalarda altının onsunun yeniden 1850 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte yeni haftaya nasıl başlayacağını şaşıran gram altın için umut dolu sözler geldi. Memiş, "Gram altın için önceki günlerde söylediğim 1200 lira hedefinin çok yakın gelecekte gerçekleşeceğini düşünüyorum. Tekrar tekrar olabilme ihtimalinden bahsettiğim 1550 lira ise yıl sonuna kadar oldukça muhtemel görünüyor. 2023 yılının altın yılı olacağına yönelik ümidim tazeliğini koruyor" ifadelerini kullandı.
Yatırım yapanların sadece altına odaklanmalarının hata olacağını belirten Memiş, diğer fırsatları kaçırmamanın önemine vurgu yaparak, özellikle gümüş madenine dikkat çekti.
Memiş, "2023'te bana sorarsanız altını sollayacak tek bir şey var, o da gümüş. Son 2 yılda 6 kat değerlenen maden, bu yıl da yükselişine devam edecektir" sözlerini kullandı.
Yorumlarının yalnızca tahmin olduğunun altını çizen Memiş, yatırım tavsiyesinde bulunmadığına dikkat çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı