Son Dakika

İslam Memiş uyardı! Gram altında o fiyatı takip edin! Altı hata olur

Altın tarafındasatış hızlandı. Gram altın fiyatı ekranlarda 1000 TL altı gözüküyor ama İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi. İslam Memiş altın fiyatları için takip edilmesi gereken seviyeleri verdi.

EKONOMİ 19.10.2022, 18:35
İslam Memiş uyardı! Gram altında o fiyatı takip edin! Altı hata olur
Altın fiyatları tarafından günlük kayıp  %1,5’i buldu. Böylece ONS altın fiyatı 22 Eylül sonrası en düşük seviyeye geriledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise altın fiyatları için bu hafta takip edilmesi gereken seviyeyi açıkladı.

Altın fiyatları tarafında satışlar hızlandı. Altında yaşanan bu gelişmeler fiyatın bir ayın en düşük seviyesine gerilemiş oldu. Altın Uzmanı İslam Memiş bu hafta gram altın fiyatı için takip edilmesi gereken seviye noktasında yatırımcısını ve “altın alınır mı” diye soran vatandaşlarla öngörü, tahmin ve değerlendirmelerini paylaştı.

Gram altın fiyatı için ‘ekran’ uyarısını ısrarla sürdüren İslam Memiş, “bazı arkadaşlar var ki yine ekranda görmüş oldukları televizyonda görmüş oldukları veya bilgisayarda görmüş oldukları o 980’li rakamlara inanıyorlar veya inanmak istiyorlar ama neye inanır, neye inanmaz ama 980’li bir rakam yok.” dedi.

Gram altın fiyatı için bozdurulacak seviyeyi açıklayan İslam Memiş, “1000 lira seviyesinin altında gram altın bozduran hata yapar çünkü böyle bir fiyat yok. Alım yapanlar da 1005 lira seviyesinin altında gram altın alamaz. Böyle bir rakam yok.” değerlendirmesinde bulundu.
İslam Memiş gram altın fiyatı için dolar TL kuruna dikkat çekerek, “Dolar TL kuru güçlü duruşunu devam ettirildikçe haliyle altının gram fiyatına gümüşün gram fiyatında pozitif yönde yansıyacak. Doların yükselmesi eşittir diğer majör para birimlerinin yükselmesi ve altın ve gümüş gibi emtiaların yükselmesiyle karşı karşıya kalacaktır.” dedi.
Gram altın TL fiyatı için bu hafta takip ettiği aralığı ve yükseliş için kritik rakamı veren Altın Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın TL fiyatında takip ettiğimiz bant aralığında herhangi bir değişiklik yok. 950-1550 aralığına sıkıştı. Bu bant aralığını takip etmeye devam ediyoruz. 1038 lira seviyesi yukarı yönlü kırıldıkça tamam yükselişler başladı diyebiliriz.” yorumunda bulundu.
İslam Memiş’in altın fiyatları için uyarıları ve öngörüleri şöyle:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı