Son Dakika

Karaduman, Ergani’de vatandaşın derdini dinledi

Saadet Partili milletvekili Abdülkadir Karaduman, Ergani’de esnafı ziyaret etti…

GÜNDEM 05.01.2023, 04:35 05.01.2023, 11:28
2
Karaduman, Ergani’de vatandaşın derdini dinledi

Saadet Partisi’nin “Saadet Sahada” programları, yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Saadet Partili Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Diyarbakır Ergani ilçesinde bir dizi etkinliğe iştirak etti.
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, partinin gelecek vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Karaduman, Diyarbakır Ergani İlçe Başkanlığının Kongresi’ne katılıp esnaf ziyaretinde bulundu. Karaduman, “Millî Görüş Partisi Saadet, dünün, bugünün ve yarının haktan, adaletten, hukuktan, barıştan, kardeşlikten yana olan partisidir. Biz, faizden, yalandan, haksızlıktan, hukuksuzluktan, adaletten yana olmadık” şeklinde konuştu.

Ergani’ye en çok önem veren partilerin başında Saadet Partisi’nin geldiğini ifade eden Karaduman, “Merhum Genel Başkanımız Erbakan Hocamızın eseri çimento fabrikası halen çalışıyorsa bu, bizim eserimiz olarak tarihe geçmiştir. Ne yazık ki şehir olması gereken Ergani, yirmi yıldır ilgi ve alaka bekliyor. Biz Saadet Partimizin kongresine katılan bu güzel topluluğu görünce Ergani’de seçmenin partimize teveccühünü gördük. Ergani, Saadet diyecek” dedi. Karaduman, ilçede esnaf ziyaretinde de bulunarak seçimlerde oy istedi.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdurrahman Ergin ise konuşmasında, “Şehir olması gereken Ergani’yi yirmi yıldır ilçeden kocaman bir köye çevirdiler. Erganili hemşehrilerim, size söz veriyoruz. Ergani’nin yüzü, Saadet Partisi iktidarında gülecek. Ergani, Saadet Partimizin göz bebeğidir. Biz, esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, işsizimizin, iş verenimizin yanındayız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı