Son Dakika

Karamollaoğlu bayram tebriğinde dikkat çeken mesajlar verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Kurban Bayramı mesajında tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Karamollaoğlu “Allah bu mübarek günleri derlenip toparlanmamıza vesile kılsın inşallah” dedi.

GÜNDEM 08.07.2022, 13:10 08.07.2022, 14:36
9
Karamollaoğlu bayram tebriğinde dikkat çeken mesajlar verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kurban Bayramı mesajında tüm İslam aleminin bayramını kutladı. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Kurban Bayramı mesajında, “Kurban, hem Cenâb-ı Hakk'a ubûdiyet ve teslimiyetin hem de bütün mahlûkata şefkat ve merhametin simgesidir. Kurban Bayramı; kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günüdür. Bayram, hüzünleri biraz olsun sevince dönüştürmeye imkândır” açıklamasında bulundu.
İslam coğrafyasının acılar içinde olduğunu kaydeden Karamollaoğlu, “Bayram, Arakan'da, Suriye'de, Afganistan'da, Keşmir'de, Doğu Türkistan'da, Filistin'de, Yemen'de ve daha birçok İslam coğrafyasında yaşayan mazlum kardeşlerimizin acılarını paylaşmanın ve gözyaşlarını bir nebze olsun silebilme günüdür” dedi.
“Kurban Bayramı'nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza anlayışla yaklaşmamız, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamız yanında adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hakim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullanan Karamollaoğlu, “Hep beraber idrak edeceğimiz bu mübarek bayram günlerinin ülkemizin her bir ferdi ile birlikte tüm İslam alemine ve insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayır getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Allah bu mübarek günleri, problemlerimizi geride bırakmamıza ve yeniden derlenip toparlanmamıza vesile kılsın inşallah… Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum”  dedi.  
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı