Kudüs oyunu sahneleniyor

Filistin’de yaşanan insanlık dramı, tiyatro ile sahneleniyor. Ankara’da düzenlenecek olan tiyatro oyununda elde edilen gelir, bölgedeki mazlumlara gönderilecek.

KÜLTÜR SANAT 17.02.2024, 04:35
Kudüs oyunu sahneleniyor
İşgalci İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü vahşet devam ederken, Filistin’e destek için ise birçok etkinlik ve program düzenleniyor. Ankara’da Kudüs ve Filistin temalı tiyatro oyunu sahnelenecek. ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ isimli tiyatro oyunu bu hafta sonu Hacı Bayram Veli Üniversitesi Itri Salonu’nda iki gösterimle sahnelenecek.

Sahnelenecek oyun sonrası ise seyirciler arasından bir seçim yapılacak. Yapılacak çekilişi kazananlar ise Kudüs gezisine gönderilecek. Nuray Özgü Özeröz’ün yazdığı, Gamze Karababa’nın da yönetmeni olduğu ‘Unutma! Her Gecenin Bir Sabahı Var’ tiyatro oyunundan elde edilecek olan gelir ise Kudüs’e bağışlanacak.

‘Bir Kudüs Meselesi’ başlığı ile duyurulan tiyatro oyunu, bugün iki seansta sahnelenecek. Saat 17.00 ve 20.00’de izleyici ile buluşacak tiyatronun biletleri ise internet üzerinden satışa sunuldu. Oyunu izlemek isteyen öğrenciler ise indirimli biletlerden yararlanabilecek.
 

 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı