Kurtlar Vadisi gelişmesi: Kurtlar Vadisi başlıyor! İşte başlama tarihi

Türk televizyon tarihinin uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor. Polat Alemdar Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak sorusuna net cevap verdi.

GÜNDEM 15.11.2022, 12:05
2
Kurtlar Vadisi gelişmesi: Kurtlar Vadisi başlıyor! İşte başlama tarihi
İlk bölümüyle 15 Ocak 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi bu kez ekranlara kesin dönüş yapıyor. Türkiye’de en uzun soluklu diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi bir döneme damga vurmuştu. Kurtlar Vadisi müdavimleri uzun süredir Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? diye sorular soruluyordu. Kurtlar Vadisi için en yeni açıklama dizinin “Polat Alemdar” olarak bilinen başrol ve yapımcısı Necati Şaşmaz’dan geldi.
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor diye soranlara ‘evet efsane dizi Kurtlar Vadisi yeniden başlıyor cevabını vermemiz mümkün çünkü Necati Şaşmaz dün TRT Müzik’te Mazhar Alanson’un yayınlanan programında heyecan veren Kurtlar Vadisi haberini paylaştı.
Dizide Polat Alemdar ile ünlenen Necati Şaşmaz, ‘Kurtlar Vadisi için şu anda hazırlık aşaması içinde’ olduklarını söyledi. Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak sorusuna ise net tarih vermese de ocak ayını işaret etti.
Kurtlar Vadisi dizisinin çekimlerine aralık ayında başlayacaklarını açıklayan Necati Şaşmaz, “Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için.” dedi.
397 bölüm boyunca dizi Polat Alemdar rolüyle oynayan Necati Şaşmaz, “Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak.” diye konuştu.
Kurtlar Vadisi eski bölümleri uzun bir süredir Youtube’da izlenmeye açılmıştı. Kurtlar Vadisi eski bölümleri halen milyonlarca kez izlenmeye devam ederken Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ve Kurtlar Vadisi Filistin ile sinemada ekranlara gelmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı