Son Dakika

Lionel Messi'den dikkat çeken sözler: Bu benim son şansım

Katar 2022 Dünya Kupası'nda gözlerin üzerinde olacağı isimlerin başında gelen Lionel Messi, sakatlık durumu, kariyeri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR 21.11.2022, 22:40
2
Lionel Messi'den dikkat çeken sözler: Bu benim son şansım
2022 Dünya Kupası'nda en büyük şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Arjantin'de yıldız oyuncu Lionel Messi, yarın Suudi Arabistan ile oynayacakları maç öncesi konuştu. "Herhangi bir problemim yok"
Dünya Kupası öncesi önemli bir sakatlığının olmadığını dile getiren Messi "Antrenmanın bir bölümünü kaçırdığıma dair iddialar duydum. Böyle bir şey yok. Sadece önlem içindi ve bu da tuhaf bir durum değil. Sıra dışı bir durum yok. Kendimi çok iyi hissediyorum ve buraya harika bir form durumuyla geldiğimi düşünüyorum. Herhangi bir problemim yok." ifadelerini kullandı. "Son kez Dünya Kupası'nda oynuyorum"
2022 Katar Dünya Kupası'nın kariyerindeki son turnuva olduğunu dile getiren Messi "Muhtemelen son kez Dünya Kupası'nda oynuyorum. Hayalimi, hayalimizi gerçeğe dönüştürmek için son şansım." dedi."Birçok insan, şampiyon olmamızı istiyor"
Arjantin Milli Takımı'nı Arjantinli olmayan kişilerinde desteklediğini ifade eden Messi "Arjantinli olmayan birçok insanın şampiyon olmamızı istemesi güzel bir şey. Kariyerim boyunca gördüğüm sevgi için minnettarım." şeklinde konuştu.
"Kendimi çok heyecanlı hissediyorum"
Yarın oynayacakları Suudi Arabistan maçına da değinen Messi "Kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Üç puanla başlamak için en iyi oyunu oynamaya çalışacağız" dedi.
Messi son olarak, "Bu takım bana 2014'teki kadroyu hatırlatıyor. Çok benzer güçte bir takımdı. Sahada ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. Buraya da harika bir formla gelmek harika bir şey ve güven veriyor" yorumunda bulundu. Arjantin-Suudi Arabistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Katar'ın ev sahipliği yaptığı turnuvanın en büyük stadı (80 bin) Lusail'de oynanacak ve Sloven hakem Slavko Vincic'in düdük çalacağı Arjantin-Suudi Arabistan maçı, saat 13.00'te başlayacak, TRT 1'de canlı yayınlanacak.
Öte yandan C Grubu'ndaki diğer maçta ise Meksika ile Polonya, 974 Stadı'nda puan mücadelesi verecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı