Son Dakika

Mehmet Metiner ortalığı karıştıran sitemine açıklık getirdi: MHP ile…

Mehmet Metiner dün yaptığı 50+1 seçim modeli siteminde 'AK Parti 'az'ın çizgisine evriliyor' demişti. Bu sözler AK Parti'ye MHP eleştirisi olarak yorumlandı. Mehmet Metiner'den yeni açıklama geldi.

GÜNDEM 02.11.2022, 19:45
3
Mehmet Metiner ortalığı karıştıran sitemine açıklık getirdi: MHP ile…
AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner’in dün yaptığı 50+1 seçim modeli sitemi sonrası herkes “MHP'yi mi kastetti?” diye sorarken Mehmet Metiner’den yeni bir paylaşım yaparak duruma açıklık getirdi.
AK Partili Mehmet Metiner, cumhurbaşkanı seçilmek için gerekli olan ‘50+1’ modelini dün Twitter hesabından eleştirdi ve bu modelin 'AK Parti’yi MHP’ye mecbur bıraktığını’ yazdı.
Mehmet Metiner, Twitter paylaşımında, “Yüzde 50,1 mecburiyeti, fikri ve siyasi saflığı bozuyor. Sayısal olarak çok olan, mecbur olduğu azın fikri ve siyasi çizgisine evrilerek kendisi olmaktan çıkıyor.” ifadelerini kullandı.
Bu ifadeler kamuoyunda ‘AK Parti’ye MHP eleştirisi’ ve ‘Metiner AK Parti-MHP ittifakından rahatsız’ şeklinde yorumlara neden oldu.
Bunun üzerine Mehmet Metiner bugün sosyal medya platformu Twitter hesabından yeni bir açıklamada bulundu.
15 Temmuz sonrası ifadesi kullanan AK Partili Mehmet Metiner, “AK Parti’nin MHP ile ittifakını AK Parti İstanbul milletvekili olarak 15 Temmuz’dan sonra katıldığım tüm Tv ekranlarında ve köşe yazılarında ilk kez yüksek sesle dile getiren biriyim. AK Parti-MHP ittifakından rahatsızlık duyduğum iddiaları asla doğru değildir.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı