Son Dakika

Meteoroloji uyardı: Bu illerde yaşayanlar dikkat! İşte hava durumu

Meteoroloji hava durumu için uyarıda bulundu. Bugün Marmara'nın güneyi, iç Ege, batı Akdeniz'in iç kesimleri ile orta ve doğu Karadeniz'de yağış etkili olacak. İşte hava durumu...

GÜNDEM 25.07.2021, 09:30
11
Meteoroloji uyardı: Bu illerde yaşayanlar dikkat! İşte hava durumu
Meteoroloji hava durumu için uyarıda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin edilirken yağışların Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli kıyıları ve Çanakkale'nin doğusundan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde etkili olacağı belirtildi.
Hava sıcaklığının yurdun kuzeydoğu kesimlerde biraz artacağı, İç Ege'de biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı