Son Dakika

MHP'li Başkan Tarım: AK Parti, MHP'ye uyuyor, CHP'yi destekleriz

AK Parti ile Cumhur İttifakı içerisinde yer alan MHP'de Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım çarpıcı ifadelerde bulundu. Tarım, CHP iktidar olursa MHP'nin onları da destekleyebileceğini söyledi.

SİYASET 12.06.2021, 15:15
14
MHP'li Başkan Tarım: AK Parti, MHP'ye uyuyor, CHP'yi destekleriz
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, dikkat çeken ifadeler kullandı. Tarım, partisinin AK Parti’nin peşinden gitmediğini AK Parti’nin MHP’ye uyduğunu söyledi.
Trabzon’un yerel haber sitelerinden 61saat’in haberine göre,  Tarım, “Açık konuşmak gerekirse ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir hain olacağını düşünmüyorum. CHP Bu ülkeye ihanet edemez. Ama CHP’ye ihanet edenler var. CHP’nin bu ülkeye ihanet etmesi mümkün değil diye düşünüyorum.” dedi.
MHP İl Başkanı Tarım, CHP’nin iktidar olması durumunda milli politikalar uygularsa MHP’nin, AK Parti’yi desteklediği gibi CHP’yi de destekleyeceğini söyledi.
Tarım, "2012 yılına kadar dövüşmüş olduğumuz AK Parti’yi şu anda desteklememizi iyi değerlendirmek gerekir. MHP, AK Parti’nin peşine gitmemiştir. AK Parti, doğru politikalara dönmüş, milli politikalarına dönmüştür. AK Parti, MHP’nin istediği ve bu ülke için zaruri olan politikalara tamamen katılmıştır, dönmüştür, uygulamaktadır. Onun için biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldi diyebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı