Milli Takım Avusturya ile oynuyor: İşte muhtemel 11'ler

Vincenzo Mo ntella önderliğindeki A Milli Takım, hazırlık maçında Avusturya ile karşılaşacak. Peki Avusturya-Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte A Milli Takımımızın muhtemel 11'i.

SPOR 26.03.2024, 09:40
4
Milli Takım Avusturya ile oynuyor: İşte muhtemel 11'ler
Liglere verilen arada oynanan milli maçlarla ekipler 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) hazırlanıyor. Almanya'da düzenlenecek olan bu dev turnuvaya katılım hakkı gösteren  A Milli Takım da çalışmalarına devam ediyor. Vincenzo Montella önderliğindeki ay yıldızlılar ilk maçta Macarsitan'a penaltı golüyle mağlup olurken bir diğer hazırlık maçında bugün Avusturya ile kozlarını paylaşacak.14 Haziran ile 14 Temmuz arasında düzenlenecek olan EURO 2024'e hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdüren Milli Takım'ın Avusturya maçı şifresiz mi, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları.

Milliler ikinci hazırlık maçında Avusturya ile karşı karşıya geliyor. Avusturya - Türkiye maçı Viyana’da bulunan Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.
Maçta İtalyan hakem Daniele Chiffi düdük çalacak. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak. Bu karşılaşma bugün (26 Mart Salı) saat 22:45’te başlayacak. Futbol tutkunları bu maçı Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak izleyebilecek.
TÜRKİYE'NİN SON RAKİBİ BELLİ OLUYOR.
EURO 2024’te F Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Takım'ın gruptaki son rakibi belli oluyor. Avrupa Futbol Şampiyonası play-off mücadeleleri devam ederken gözler son rakibe çevrildi. 26 Mart salı günü oynanacak Gürcistan - Yunanistan karşılaşmasının galibi, milli takımın son rakibi olacak. Türkiye’nin yer aldığı F Grubu şu şekilde;
F Grubu'nda Portekiz, Çekya ve C Yolu play-off galibi (Gürcistan - Yunanistan maçının kazananı)

Türkiye: Uğurcan, Mert, Merih, Abdülkerim, Cenk, Salih, Hakan, Barış Alper, Abdülkadir, Kerem, Yusuf

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:10
Güneş 05:40
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:33
Yatsı 20:56
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı