Son Dakika

Miraç Kandiline karşı geldi Yahudilerin Hamursuz Bayramını ise kutladı

103 emekli amiralin adının olduğu bildiriye imza atan emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ün 1 hafta arayla yaptığı iki paylaşım tepki topladı.

GÜNDEM 04.04.2021, 14:05
19
Miraç Kandiline karşı geldi Yahudilerin Hamursuz Bayramını ise kutladı
Darbe iması bulundurduğu düşüncesiyle 103 amiral tarafından yayımlanan ortak bildiri tepkiye yol açarken bildiriye imza atanlardan emekli Tuğamiral Türker Ertürk'ün iki fark paylaşımı ise tepki topladı.
3'üncü Ordu Kurmay Başkanı Davut Ala'nın Miraç Kandili münasebetiyle yayımladığı kandil mesajına 25 Mart'taki paylaşımında tepki gösteren emekli Tuğamiral Ertürk, 3 Nisan'da Musevilerin Hamursuz Bayramı için kutlama mesajı yayımlaması ise sert tepkiyle karşılandı.
Gece yarısı bildirisine imza atan 103 emekli amiralden biri olan Türker Ertürk'ün Müslümanların ve Musevilerin kutsal günleri için fark tavır sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.
Çoğunluğu Müslüman olan Türkiye'de bir ordu komutanının Miraç Kandili için kutlama mesajı yayımlamasına karşı gelen emekli amiral Ertürk'ün Musevilere ılımlı mesajlar vererek Yahudilerin Hamursuz Bayramını kutlaması yadırgandı.
Ayrıca bir hafta içinde meydan gelen iki olay için iki farklı tavır sergileyen emekli Tuğamiral Türker Ertürk'e kamuoyunda sert tepki gösterildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı