Son Dakika

Muslera futbolu bırakmak istediği takımı itiraf etti!

Uzun yıllardır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera, futbolu bırakmak istediği takımı itiraf etti.

SPOR 10.10.2022, 15:05
Muslera futbolu bırakmak istediği takımı itiraf etti!
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Canal 12'ye yaptığı açıklamalarda kariyeri hakkında bilgiler verdi.
Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na hazır olduğunu belirten Muslera, geçirdiği 2 önemli sakatlığa rağmen yeniden sahalara dönmenin kendisi için önemli olduğunu söyledi.
Uruguay ile hazır olduğunu belirten milli kaleci, "Asıl olan, geçirdiğim iki kötü sakatlıktan sonra Dünya Kupası'na sağlıklı bir şekilde gitmek. Gerçek şu ki, iyi toparlanabildim, maçları korkmadan oynayabildim.Milli Takım açısından geçiş aşamasındayız ama bu benim dördüncü Dünya Kupası olacak. Bu çok büyük bir gurur , katıldığım tüm eleme süreçlerinde kalifiye olmak zorunda kaldım ve bu beni çok dolduruyor" ifadelerini kullandı.

Muslera, kariyerini noktalamak istediği kulübü açıkladı. "Bugün fiziksel olarak çok iyi hissediyorum" diye konuşan Muslera şöyle devam etti:

"Üst düzeyde rekabet etmek istiyorum ama Wanderers'ta emekli olmak istiyorum. Çünkü ben Muslera’yım. Hayal şu ​​ki, fikir orada, ancak bugün Galatasaray ile iki yıl daha sözleşmem var ve kulübün ve ülkenin bana verdiklerine saygı duymak niyetindeyim. Wanderers'da yer almanın gerçeği, kariyerimi başladığım yerde, 12 yaşında geldiğim yerde bitirmek olacak. Ortada Nacional'a geri dönme olasılığı varsa, orası benim kariyerimdir. Hayatımın en güzel altı ayını yaşadım. Zamanı gelince bir karar vereceğim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı