Son Dakika

Öğretmenlere 'çapulcu' dedi! Doktorlardan sonra öğretmenlere dadandı!

AKP Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kariyer sınavını boykot etmek isteyen öğretmenlere ‘çapulcu’ dedi. Erdoğan'ın sözlerine sosyal medyada tepki yağdı.

GÜNDEM 01.09.2022, 15:15 01.09.2022, 17:28
11
Öğretmenlere 'çapulcu' dedi! Doktorlardan sonra öğretmenlere dadandı!

20 bin Öğretmen Atama Töreni’nde kariyer sınavını boykot edecek öğretmenleri hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye için elle tutulur hiçbir projeleri olmayanların yaptığı boykot çağrısı öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlayan tamamen art niyetli bir girişimdir. Bırakın artık boykotu, nedir bunlar? Siz eğitim-öğretim mimarı mısınız, yoksa sokaklarda caddelerde çapulcu olarak dolaşanlar mısınız?" ifadeleri bir çok kesim tarafından tepki ile karşılandı.
Öğretmenleri hedef alan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya platformlarında tepkiler çığ gibi büyüyor. CHP'li Veli Ağbaba, Erdoğan'a doktorlar için söylediklerini de hatırlatarak, "Doktorlara giderseniz gidin demişti, şimdi de öğretmenlere dadandı. Hak arayan öğretmenlerimize çapulcu diyor. Zorbalık, tehdit, baskı, yasak.. Tek Adam düzeninin özeti bunlar. Öğretmenlerimiz endişelenmesin. Bu zorbalık yakında son bulacak" ifadeleri ile tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı