Son Dakika

Osman Nuri Kabaktepe, Boğaçayı'nı 'Kanal İstanbul' zannedip paylaştı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Twitter hesabından yaptığı Kanal İstanbul paylaşımı sosyal medyanın gündeminde... Kabaktepe, Boğaçayı’nın görselini Kanal İstanbul diye paylaştı..

GÜNDEM 10.04.2021, 11:25
2
Osman Nuri Kabaktepe, Boğaçayı'nı 'Kanal İstanbul' zannedip paylaştı
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'İsteseniz de istemeseniz de inatla yapacağız' dediği Kanal İstanbul Projesi’yle ilgili yaptığı bir paylaşımı sosyal medyanın gündemine düştü.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 'çılgın proje' diye adlandırdığı 'Konyaaltı Boğaçayı Projesi'nin görselini Kanal İstanbul zannedip paylaşan Osman Nuri Kabaktepe, şu ifadeleri kullandı:
Osman Nuri Kabaktepe'nin söz konusu paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu. Kabaktepe, şu saat itibarıyla (11:23) paylaşımıyla ilgili açıklamada bulunup, paylaşımını silmedi.
"Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış, tüm yönleriyle ele alınmış, riskleri hesaplanmış bu projeyle yalnızca İstanbul değil, ülkemiz de kazanacak. Deniz ticaretiyle sınırlı kalmayacak, bu projeyle birçok alanda yeni kazanımlar elde edeceğiz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı