Son Dakika

Özgür Demirtaş, İnce’nin ‘%70’ çıkışına “Ziyaaa” deyip ekledi: Ters bu

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Muharrem İnce’nin 'oyumuz yüzde 70 olur' çıkışını eleştirdi. Açıklamaya “Ziyaaa” diyen Özgür Demirtaş, “Siyasetçinin işi zaten inandırmak, bana ters bu.” dedi.

GÜNDEM 01.10.2022, 22:20
2
Özgür Demirtaş, İnce’nin ‘%70’ çıkışına “Ziyaaa” deyip ekledi: Ters bu
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin “Bir kez konuşsak Memleket Partisi'nin oyu yüzde 70 olur.” sözlerine sosyal medyadan “Ziyaaa…” ifadesiyle karşılık vermişti.
Ekonomi yorumlarıyla öne çıkan Özgür Demirtaş, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce’nin tartışma çağrısı yaparak, Cumhurbaşkanı adayları mutlaka televizyonda tartışma yapmalıdır. Hodri meydan, Bir kez konuşsak Memleket Partisi'nin oyu yüzde 70 olur.” sözlerini sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaştı.
Prof. Özgür Demirtaş’ın İnce’nin çıkışıyla ilgili yaptığı yorum Memleket Partilileri çok kızdırdı. Özgür Demirtaş’a bir takipçisi, “Hiç yakışmadı bu üslup size Sayın Özgür Demirtaş! Sonuçta Değerli Muharrem İnce haklı… Halk hakkını aramasın mı, sormasın mı⁉️ Sizin tuzunuz kuru belki ama işçi ,emekli, çiftçi kan ağlıyor. Geçinemiyoruz” şeklinde karşılık vermesi sonrası Özgür Demirtaş, “Yahu Allah aşkına benim Muharrem bey ile ne derdim olabilir…” ifadeleriyle kendisini savundu.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya paylaşımında, “Yahu Allah aşkına benim Muharrem bey ile ne derdim olabilir. %70 demesi çok komiğime gitti. Kendine sorun o da abartıp atmışım der. Türkiye sağ görüşlü bir ülke, en otokratik döneminde bir sağcı parti bile bu orana yaklaşamadı. Siyasetçinin işi zaten inandırmak, bana ters bu.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı