Son Dakika

Özgür Demirtaş’tan servetim yok diyen AKP’li isme Erdoğan’lı gönderme

Finans Uzmanı Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sedat Peker’in iddialarında adı geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun yeni açıklamalarından sonra ince bir göndermede bulundu.

GÜNDEM 28.12.2022, 16:20
76
Özgür Demirtaş’tan servetim yok diyen AKP’li isme Erdoğan’lı gönderme
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Ünsal Ban’ın boşanma aşamasındaki eşi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun gazeteci Nagehan Alçı’ya verdiği röportajdaki ifadelerine göndermede bulundu.
Sedat Peker’in gündeme taşıdığı ve hakkında milyon Euro'luk yat, yolsuzluk ve rüşvet iddiaları bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu tesadüfen karşılaştığı Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu açıklamasında, “Benim öyle fazla bir paraya ihtiyacım yok ki Nagehan Hanım. Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok Nagehan Hanım. Ama gözüm parada değil.” dedi.
Ekonomi yorumlarıyla öne çıkan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu’nun söz konusu bu ifadelerine sosyal medya platformu Twitter hesabından Erdoğan’ın sözleriyle göndermede bulundu.
Zehra Taşkesenlioğlu’nun söz konusu ifadelerini Twitter hesabından alıntılayan Özgür Demirtaş, şöyle yazdı:“Bir tek yüzüğüm var…”“Bir tane kutu kola içemiyorduk Yale’dayken…”
Milyonlarla gündeme geldi: Taşkesenlioğlu'ndan iş kadınıyım savunması

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı