Son Dakika

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu: "Bizim rekoru kırabilir"

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçını değerlendirdi. "1988-89'da kırılması zor bir rekor kırdık" diyen Dilmen, "Bizim rekoru Beşiktaş kırabilir" dedi.

SPOR 22.09.2021, 07:45
6
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş yorumu:
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçını değerlendirdi.
Vodafone Park'ta kolay kolay göremeyiz 3-0'dan maçın çevrilmesini diye konuşan Rıdvan Dilmen, "Demek ki Adana Demirspor'un çevirecek gücü varmış. Vasat bir takım olsa çeviremezdi maçı." dedi.

Maçın Beşiktaş'ın aleyhine 3-1'den sonra dönmeye başladığını söyleyen Dilmen, "Aslında Sergan Yalçın'ın yaptığı değişiklikler de yanlış değildi. Ghezzal sakatlanmasaydı çıkmayacaktı ayağında top tutmak için. Salih'i soktu ayağında tutsun diye. Oğuzhan Pjanic'in kaldırdığını atsa 4 olacaktı bitecekti zaten. Sergen hoca, yerliye takılmıyorsa, Salih'i alacağına Pjanic'i tutabilirdi. 3-3'e konuşuyoruz bütün planlamayı. Pjanic'i de dinlendirmek zorundaydı, yorgunluğu vardı" ifadelerini kullandı.

"Bazen futbolda çok büyük avantajların vardır, öne doğru oynama arzusu mesela. Şu takım aslında set oynayabilecek takım ama alışkanlığı yok" açıklamasında bulunan ünlü yorumcu şöyle devam etti:

1988-89'da kırılması zor bir rekor kırdıklarını açıklayan Rıdvan Dilmen, "Bu Beşiktaş kırmazsa, bizi zor geçerler. Kırmaya aday bir takım. Sergen hoca döneminde 22 maçta 58 gol attılar içeride, 22 maçtır gol atmadıkları maç yok." dedi.
Sergen Yalçın'ın Stefan Kuntz'a yönelik yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını söyleyen Dilmen, "Kuntz şimdi disiplinli olması mutlu etti diyor. Kuntz, Sergen Yalçın'ı bıraktığında disiplinsiz olarak bıraktı." ifadesini kullandı.

Balotelli konusunda Ali Palabıyık'ın doğru karar verdiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, şunları kaydetti:

"Hoca Oğuzhan'ı kullanarak yanlış yapmadı, Larin zaten ideal oyuncu. Oğuzhan'ı çıkarsan, Atiba'yı koyarsan, defansa Vida'yı koyarsan, Beşiktaş'ın 11'i bu olabilir.
Batshuayi stoperlerden çok kolay kurtulabilen bir oyuncu. Bugün çok yorgundu. Belki hoca onu sonradan oyuna sokabilirdi. Beşiktaş'ta bu stoperler Şampiyonlar Ligi stoperleri değiller. Montero yetişme döneminde ama çabukluk ve sürat kazanılabilecek bir şey değil."
"Rakip takımla kendi teknik direktörüne yapmakla bir fark yok. Sergen Yalçın ne dedi de Balotelli böyle yaptı. Sergen Yalçın ben ne söyleyeceksem onu söylemiş. Kafamda soru işareti olan oyuncu istemiyorum dedi. Ne hakaret ediyor ne bir şey yapıyor. 2013 yılında Sergen hoca yorumcuyken söylediği bir şey varmış ama bunu onun önüne koyduklarını da sanmıyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı