Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: Jesus'un Arda'yı oynatma sebebi...

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını yorumladı. Dilmen, Jesus'un Arda Güler tercihi hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

SPOR 29.01.2023, 22:35
2
Rıdvan Dilmen'den flaş yorum: Jesus'un Arda'yı oynatma sebebi...
Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe sahasında zayıf rakibi Kasımpaşa'yı 5-1 yendi ve zirve takibini sürdürdü.
Sarı lacivertlilerin en golcü ismi Enner Valencia, karşılaşmada 4 gol attı. Fenerbahçe'nin 5. golünü ise 90+2'de Michy Batshuayi kaydetti. 44 puana ulaşan sarı lacivertliler Galatasaray'ın 4 puan arkasında ikinci sırada yer aldı.
Rıdvan Dilmen, TV8,5'ta Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçındaki performansını yorumladı

"Fenerbahçe'nin ilk golünde penaltı tekrarı doğru. Tartışmasız bir ihlal var."
"Ligin mesafesi kısalırken ve Giresunspor maçından önce Fenerbahçe için ŞAMP deniliyordu ama Dünya Kupası'ndan sonra kötü sonuçlar gelmeye başlamıştı."
"İkinci yarı iyi futbol gelince taraftar kenetlendi ve tezahürata başladı. Futbolcular da daha rahat oynamaya başladı. Jesus, umarım Arda'yı Adana Demirspor maçına saklamak için oyundan erken almıştır."
"Arda'yı alkışlatmak için oyundan almak farklı bir şey, 70'te 'aman daha fazla yıpranmasın' diye oyundan çıkarmak farklı bir şey, son 10 dakika oyuna almak farklı bir şeydir."
"Hocanın Arda Güler'i oynatmasının tek bir sebebi var; 'Pabuç pahalı' dedi. Arda işinin kendisine bela olmamasını istedi ve taraftarla arasını iyi tutmak istedi. 90+2'de takıma bağırması da taraftarın gönlüne girmek için. Kimse bana bir şey anlatmasın."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı