Rüyada erkek görmek! Rüyada erkek görmek ne anlama gelir?

Rüyada erkek görmek bazı yorumculara göre hayır ve bereketin artmasına, mal ve rızkının çoğalmasına işarettir. İşte Rüyada erkek görme tabiri.

AİLE 28.03.2024, 03:50
2
Rüyada erkek görmek! Rüyada erkek görmek ne anlama gelir?
Rüyada erkek görmek zaman zaman başımıza gelir. Sakalında hiç siyah kalmayıp kar gibi beyaz sakallı bir adamı görmek, daha az hayra ve berekete delalet eder. Peki Rüyada erkek görmek ne anlama gelir? Rüyada erkek görmek iyi midir? Rüyada erkek görmek kötü müdür? İşte Rüyada erkek görme tabiri.
Rüyada erkek görmek hayır ve berekete yorumlanır. Rüyada tanınmış bir erkeği görmek, hayır ve berekettir. Rüya sahibinin gurbette adamı varsa kendi veya haberi gelir. Bu gurbetteki adamı rüyada görmek ve onunla konuşmak hayır ve bereketin artmasına, mal ve rızkının çoğalmasına işarettir.
Saçı ve sakalı siyah beyaz karışık olan, tanınmış bir erkeği görmek, eğer bu kişi iri yarı biri ise, gelecek olan hayır ve bereket de o derecede büyük olur.
Tanınmamış ihtiyar bir adamı görmek, rüya sahibinin eline bir şey geçmesiyle yorumlanır. Rüya sahibinin maksadına ulaşacağına da bu rüya delalet eder.
Sakalında hiç siyah kalmayıp kar gibi beyaz sakallı bir adamı görmek, daha az hayra ve berekete delalet eder

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı