Son Dakika

"Salih Uçan'ın futbol hayatı bitebilirdi"

Beşiktaş Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 yenerken bir taraftar sahaya atlayarak siyah-beyazlı oyunculara saldırdı. Cenk Tosun, "Salih Uçan'ın futbol hayatı bitebilirdi" dedi.

SPOR 05.09.2022, 08:20
3
Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş Ankaragücü'nü deplasmanda 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maç sonu Beşiktaşlı oyuncular sahaya atlayan bir taraftar tarafından saldırıya uğradı. Ankaragücü takımının taraftar tribünden sahaya atlan saldırgan Beşiktaşlı oyuncuların bulunduğu yere doğru uçan tekme ile saldırdı. Yaşananlara tepki gösteren Cenk Tosun, "Salih Uçan'ın futbol hayatı bitebilirdi" dedi.

"Bir tane kendini bilmeyen bir insan gelip bunu yapıyor. İnsanlar gelip bize vuracak, ben de izleyeceğim? Ondan sonra nasıl olacak bu işler?" diye maç sonu tepki gösteren Cenk Tosun, "Josef de Souza beni korumak için çocuğu kenara itti. Böyle bir şey yok. O kadar polis ve güvenlik var. Nasıl oluyor da taraftarlar dibimize kadar gelip uçan tekmeyle müdahale edebiliyor? Nasıl olacak bu işler? Bize vursunlar biz öyle bekleyelim öyle mi? Biz kendimizi korumayacak mıyız? Koruyunca kırmızı kart." açıklamasında bulundu.

"Şansına bir adım attım. Belki o adımı atmasam Salih'in beline o tekme gelecek ve Salih'in futbol hayatı bitecek." diye konuşan Cenk Tosun, "Josef'in kartını hiç anlamadım. İnsanlar bana yumruk atacak, ben izleyeceğim. Nasıl olacak bu işler?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı