Şamil Tayyar, KYK sonrası sıradakini açıkladı! EYT ne zaman çıkacak?

KYK kredi borcu faizleri düzenlemesi yapıldı. Yılan hikayesine dönen EYT ise ortada duruyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? AK Partili Şamil Tayyar KYK kredi borcu sonrası EYT'ye işaret etti...

GÜNDEM 19.07.2022, 10:20
1
Şamil Tayyar, KYK sonrası sıradakini açıkladı! EYT ne zaman çıkacak?
AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Şamil Tayyar sosyal medya platformu Twitter hesabından KYK borcu faizleri düzenlemesi sonrası milyonlarca EYT mağduru için yıllardır gelmesi beklenen düzenlemeye işaret etti.
Milyonlarca öğrencinin KYK kredi borcu faizleri ile ilgili 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü Kabine Toplantısı gerçekleştirildi ve toplantıdan düzenleme kararı çıktı. Düzenleme sonrası KYK kredi ödemeleri internette gündem oldu. Yüzbinlerce kişi e-Devlet sistemine akın etti. KYK kredi borcu silindi mi diye merak ediliyor… Yapılan düzenleme ile sadece borcun faiz veya enflasyon farkı silindi.
Hali hazırda öğrenci olup KYK kredi çeken ve mezun olup ödemesi bulunanlar sadece aldıkları kredi miktarını yani ana parayı geri ödeyecek.
KYK kredi borcu faizleri düzenlemesi sonrası AK Partili Şamil Tayyar  EYT ne zaman çıkacak, önümüzdeki ay çıktı, çıkacak diye diye adeta yılan hikayesine EYT sorununa dikkat çekti.
Şamil Tayyar, sosyal medya platformu Twitter hesabı üzerinden, sırada EYT’lilerin taleplerinin olduğunu ifade etti.
AK Partili Şamil Tayyar, “Ek gösterge, asgari ücret gibi önemli düzenlemelerden sonra öğrencilerin kredi sorunu da çözüldü. Sırada EYT gibi talepler var.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı