Şampiyonlar Ligi'nde şans Beşiktaş'ın yüzüne iki kez güldü!

Şampiyonlar Ligi'nde şans Beşiktaş'ın yüzüne iki kez güldü. Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Pjanic, Teixeira ve Batshuayi Avrupa kupalarındaki büyük tecrübesiyle dikkat çekiyor.

SPOR 06.09.2021, 08:10
17
Şampiyonlar Ligi'nde şans Beşiktaş'ın yüzüne iki kez güldü!
Şampiyonlar Ligi’nde şans Beşiktaş’ın yüzüne iki kez güldü. Beşiktaş, kura çekimi sonrası Avrupa’nın dev ekipleriyle aynı gruba düşme ihtimalini geride bırakarak nispeten kendi gücüne daha yakın takımlarla aynı grupta yer aldı. Şampiyonlar Ligi’nde Dortmund, Ajax ve Sporting’le eşleşti.
Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Beşiktaş'ın transfer şansı da yaver gitti. Siyah-beyazlı takım Barcelona'dan Miralem Pjanic’i alarak Avrupa’da ses getirdi. Boşnak yıldız futbolcu Şampiyonlar Ligi'nin gediklilerinden... Devler Ligi’nde büyük bir tecrübeye sahip Pjanic’in, yeni takımına bu arenada büyük katkı sağlayacağı muhakkak. Alex Teixeira ve Batshuayi de Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere Avrupa kupalarında çok önemli tecrübeye sahip diğer iki isim.
Bu isimlere kulübün bonservisini almayı başardığı Rachid Ghezzal’ı da eklemek gerek. O da Avrupa’nın 1 ve 2 numaralı kupasında bir çok maça çıkmış bir futbolcu.
Beşiktaş’ın kura öncesi Şampiyonlar Ligi’ndeki şansı, kuralar çekildikten sonra bir kat arttıysa, yeni transferleriyle bir o kadar daha arttı, dev turnuva için siyah-beyazlıları çok daha iddialı bir hale getirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı