Şenol Güneş'ten oyuncularına: Şampiyonluk hayal değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, pazar günü Galatasaray'la Vodafone Park'ta oynayacakları maç öncesinde dün oyuncularıyla bir araya geldi.

SPOR 26.04.2023, 10:20
3
Şenol Güneş'ten oyuncularına: Şampiyonluk hayal değil
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesi oyuncularına "Şampiyonluk için bizi hiç hesaba katmadılar. Şimdi telaffuz edilmeye başlandık. Bu bir hayal değil. Sadece avantaj olarak geriyiz. Ancak kazanılacak çok maç var" dedi.
Fanatik'te yer alan habere göre akşam antrenmanı öncesinde oyuncularını etrafına toplayan Güneş, taraftarları önünde çıkacakları maçtan zaferle ayrılmaları gerektiğinin altını çizdi.
Derbiden galibiyetle çıkmaları halinde ligin zirvesiyle aralarındaki puan farkının maç fazlasıyla 5'e ineceğini hatırlatan Güneş, "Şampiyonluk için bizi hiç hesaba katmadılar. Şimdi telaffuz edilmeye başlandık. Bu bir hayal değil. Sadece avantaj olarak geriyiz. Ancak kazanılacak çok maç var. Hepsini alalım, nerede olacağımızı sonra görelim. Mutlu son sadece bize bağlı değil. Ama bize endeksli denilebilir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı