Sergen Yalçın’dan Balotelli açıklaması: "Yazık, seviyesiz bir hareket"

Sergen Yalçın, Mario Balotelli'nin kendisine hareketini yaptığı hareket ile ilgili olarak "Yazık, seviyesiz bir hareket" dedi.

SPOR 22.09.2021, 07:45
8
Sergen Yalçın’dan Balotelli açıklaması:
Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan ve 3-3 berabere biten maçın ardından Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada Beşiktaş'a attığı golden sonra teknik direktör Sergen Yalçın'a yönelik yaptığı hareket sonrası sarı kart gören Mario Balotelli ile ilgili "'İlk kez böyle bir şey görüyorum. Yazık, seviyesiz bir hareket" ifadelerini kullandı.
Sergen Yalçın, "3-0'lık skorun ardından 3-3'e oyunun dönmesi talihsiz bir gece bizim adımıza. Geçen maç, bu maç, enteresan oyunlar oynuyoruz. Bizim için talihsiz bir gece oldu ama sezon içinde böyle şeyler olur, fazla abartmamak lazım." dedi
Maç sonu hakemle konuşmasını anlatan Yalçın, "Maç sonunda hakeme, maç bitmişti, 2 dakika fazla oynattı, neden fazla uzattığını sordum, sakatlık olduğu için uzattığını söyledi. Hakem demek ki sürenin uygun olmadığını düşündü ve uzattı, hakem arkadaşların kararı." sözlerini kullandı.
Mario Balotelli'nin kendisine hareketini de değerlendiren Beşiktaş'ın teknik direktörü, "Balotelli direkt olarak bana hareket yaptı. İlk kez görüyorum böyle bir şey. Hakem sarı kart verdi. Normal değil. Geçen sezon bize gelemediği için mi böyle yaptı acaba? Seviyesini belli etmiş oldu. Kendisi için yazık oldu, seviyesiz bir hareket." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı