Seyit Torun hükumeti eleştirdi! " Tarım ülkesiyken ithalatçı olduk"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Aksaray'da partililer ile buluştu. Burada basın açıklaması düzenleyen Torun, Hükumetin ekonomi politikalarını eleştirdi.

SİYASET 24.08.2022, 18:20
2
Seyit Torun hükumeti eleştirdi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aksaray'da partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Hükumetin ekonomi politikalarını eleştirdi.
Torun, "Maalesef bir tarım ülkesiyken ithalatçı bir ülke konumuna geldik. Her anlamda birçok tarım ürününü ithal eder duruma geldik. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Her geçen gün de maliyetlerimiz artıyor. Çok çalışmamız lazım" diye konuştu. 
"Belediyelerimizin sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerini aktarmak, birlik ve beraberlik içerisinde daha iyisini nasıl yapabiliriz onun çalışmalarını yapmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı; " Çok zor ve önemli günlerden geçiyoruz. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar geçmişte birçok vaatte bulunmasına rağmen, bizlere birçok konuda sözler vermesine rağmen gelinen noktada maalesef tam tersi oldu." dedi
Aksaray'ın, tarım ve hayvancılıkta sahip olduğu potansiyeli kaybettiğini savunan Torun, şöyle konuştu:
"Maalesef bir tarım ülkesiyken ithalatçı bir ülke konumuna geldik. Her anlamda birçok tarım ürününü ithal eder duruma geldik. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Her geçen gün de maliyetlerimiz artıyor. Çok çalışmamız lazım. Sürekli illerde vatandaşlarımızla birlikteyiz. Batısından kuzeyine, doğusundan güneyine her yerdeyiz. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz, çözüm önerilerini aktarıyoruz. Sorunların çözümlerinin olduğunu vatandaşlarla paylaşıyoruz."  

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı