Sınava İBB’nin Ders Atölyeleri’nde hazırlanıyorlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) örnek sosyal belediyecilik projesi “Ders Atölyeleri”, 9 ilçede ders başı yaptı.

GÜNDEM 01.11.2022, 07:35
5
Sınava İBB’nin Ders Atölyeleri’nde hazırlanıyorlar
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve LGS ve YKS’ye hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla açtığı “Ders Atölyeleri”, 9 ilçede ders başı yaptı. İBB, açtığı ders atölyelerinde eğitimler okul müfredatları ile eş zamanlı olarak ilerliyor. 8. ve 12. sınıf öğrencileri için temel branşlarda hizmet veren atölyelere başvurular ‘https://dersatolyeleri.ibb.istanbul/’ web sitesinde devam ediyor. Derslere gelen öğrenciler için atölyelerde konu anlatımları, soru çözümleri ve geçmiş dönem sınavlarının soru analizleri yapılıyor.

İBB’nin kurum tarihi için ilke imza atarak başlattığı “Ders Atölyeleri”, şehrin farklı ilçelerinde öğrencileri ağırlamaya başladı. İstanbullu gençler Fatih, Bayrampaşa, Küçükçekmece, Sultangazi, Esenler, Eyüpsultan, Şile, Kartal ve Pendik olmak üzere 9 ilçede açılan 11 atölyede LGS’ye ve YKS’ye hazırlanıyor. Kontenjan dahilinde başvuruların devam ettiği atölyeler, 15 bin öğrenciye aynı anda eğitim verme kapasitesine sahip olan online eğitim platformuyla hizmet verecek. Öğrenciler, eğitim için kendilerine verilecek kullanıcı adı ve giriş şifresiyle platforma erişebilecekler.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:57
Güneş 05:30
Öğle 12:40
İkindi 16:28
Akşam 19:41
Yatsı 21:07
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı