Son Dakika

Son anket sonucu: Erdoğan karşısında Akşener'e kötü haber

Son anket sonucu dikkat çekti. Metropoll Araştırma'nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar'ın paylaştığı sonuçlara göre Erdoğan karşısında Kılıçdaroğlu Akşener'den daha şanslı olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM 11.09.2022, 08:30
2
Son anket sonucu: Erdoğan karşısında Akşener'e kötü haber
Gelecek yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalınması halinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan karşısında kimin rakip olacağı merak konusu.
Altılı masa henüz Cumhurbaşkanlığı adayını açıklamamış olsa da dört kişinin ismi öne çıkıyor. Bu kişiler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener.
Daha önce yapılan kamuoyu yoklamalarında Erdoğan karşında en fazla şansı olan aday Yavaş olarak görülürken onu İmamoğlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu izliyordu.
Metropoll Araştırma'nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar'ın paylaştığı son anket sonuçlarına göre ise Kılıçdaroğlu ilk defa Akşener'i geçti.
Sencar sosyal medya hesabından şunları yazdı;

"Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Erdoğan ile rakipleri arasındaki güç dengesi. Bu ay bir ilk gerçekleşti ve Kılıçdaroğlu Erdoğan karşısında Meral Akşener’den daha güçlü bir performans gösterdi."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı