Son Dakika

Soylu iddiası gündem olmuştu: Emniyetten “sızıntı“ açıklaması geldi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü gazeteci Tolga Şardan'ın öne sürdüğü Bakan Soylu ile İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş arasındaki görüşmeye dair açıklama yaptı.

GÜNDEM 11.11.2022, 15:25 11.11.2022, 17:53
8
Soylu iddiası gündem olmuştu: Emniyetten “sızıntı“ açıklaması geldi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, T24 yazarı Tolga Şardan'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş arasında Sarallar Grubu operasyonu hakkında gerilim yaşandığını yazmasının ardından açıklama yaptı. Emniyet'ten yapılan yazılı açıklamada, yazıdaki ifadeler yalanlandı ve "Teşkilatımız, hiyerarşik düzenden asla taviz vermeyen bir yapıya sahiptir" denildi.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Bazı basın yayın kuruluşlarında iddia ve ileri sürülen İl Emniyet Müdürlüğümüz çalışmalarında koordinasyona ilişkin hususlar kesinlikle yalan ve iftiradan ibarettir. Teşkilatımızı yıpratmaya, karalamaya ve başarıyla gerçekleştirilen operasyonlarımızı gölgelemeye yönelik asılsız iddialarda bulunanlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır."
Öte yandan Tolga Şardan bugünkü köşe yazısında Süleyman Soylu ile Zafer Aktaş arasında yaşandığı iddia edilen bir gerginliği kaleme aldı. Şardan’ın aktardığına göre Soylu, Sarallar Grubu operasyonuyla ilgili kendisine neden bilgi verilmediği sorulunca Aktaş'tan "Size her söylediğimizde sızıntı oldu" yanıtını aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı