Taraftarın tepkisi yeni transfer Berkan'a fotoğraf kaldırttı

Galatasaraylı olduğunu ispatlayan paylaşımlarıyla daha maça çıkmadan sevgi kazandı. Ancak Berkan G.Saray paylaşımı yaptığı ilk anda sıkıntı yaşadı

SPOR 31.07.2021, 01:40
14
Taraftarın tepkisi yeni transfer Berkan'a fotoğraf kaldırttı
Sarı-Kırmızlılar'ın, Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha Berkan Kutlu, taraftarları mutlu etti. Berkan, çocukluğundan itibaren Galatasaraylı olduğunu ispatlayan paylaşımlarıyla daha maça çıkmadan sevgi kazandı. Ancak Berkan G.Saray paylaşımı yaptığı ilk anda sıkıntı yaşadı. Alanyaspor'un deplasmanda G.Saray'ı yendiği maç fotoğrafını kapağında unutan Berkan, tepkileri fark edince hemen değişiklik yaptı.
Galatasaray, çok istediği transfere en nihayetinde kavuştu. 23 yaşındaki solak orta saha oyunucusu Berkan Kutlu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Berkan'ın transferi taraftarları bir hayli mutlu etti. Geleceği oldukça parlak olan futbolcu, ilk andan taraftarın sevgilisi oldu.
Berkan, kulüpten yapılan resmi açıklamanın ardından çocukluğundan itibaren giydiği Galatasaray formalı pozlarını ve videolarını paylaştı. Bunlar taraftarı mest etti. Her şey iyi giderken Berkan'ı Twitter'daki kapak fotoğrafı yaktı.
Berkan'ın paylaşım yaptığı esnada kapağında Alanya'nın Galatasaray'ı deplasmanda yendiği maçın fotoğrafı bulunuyordu. O fotoğrafta Galatasaraylılar bir hayli üzgün, Alanyalılar da çılgın bir sevinç halinde. Bir süre bunu fark etmeyen Berkan, tepkilerin yükselmesiyle hemen fotoğrafı kaldırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı