Temel Karamollaoğlu'ndan vahşi cinayetler için 'idam verilsin' çıkışı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon'da yaptığı açıklamalarda ‘idam’ konusu da değindi. Karamollaoğlu, vahşi cinayetler için idam verilmesini istedi.

GÜNDEM 25.06.2022, 16:00
4
Temel Karamollaoğlu'ndan vahşi cinayetler için 'idam verilsin' çıkışı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon’da bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın orman yangınlarındaki cezayla ilgili idam çıkışı için “Ne olursa olsun cinayetlerde idam cezası muhafaza edilmeliydi.” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın orman yangınlarındaki cezayla ilgili idam çıkışına ilişkin soruya cevap veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şöyle konuştu:
Temel Karamollaoğlu, masada konuşulan aday gerçeğini açıkladı
“Terör suçları, kadın cinayetleri, orman yangınları da denildi, ne olursa olsun cinayetlerde idam cezası muhafaza edilmeliydi. Kasten işlenmiş bir cinayet, hele de kadınlara karşı olan, hepimizi en çok derinden yaralayan; planlıyor, eski eşini vahşice katlediyor. Bunlar 'Tamam sana 25 yıl verdik, aradan bir 15 yıl geçtikten sonra iyi halden de indirdik, hadi serbestsin', adama 'Git bir cinayet daha işle' deniyor. Bu konuda her zaman bu tarz vahşi cinayetlere idam verilmesi icap eder kanaatindeyiz.” 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı