Son Dakika

TOGG'un ikinci el ilanı olay olmuştu! Tanıdık çıktı, harekete geçildi

İkinci ele düşen TOGG ilanı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Olay olan TOGG ikinci el fiyatı sonrası, aracın sahibi de tanıdık isim çıktı. İkinci el TOGG fiyatı sonrası şimdi de harekete geçildi.

GÜNDEM 26.05.2023, 12:15
3
TOGG'un ikinci el ilanı olay olmuştu! Tanıdık çıktı, harekete geçildi
İkinci ele düşen TOGG ilanı fiyatı ile de olay olurken derhal harekete geçildi. Az sayıda sahipleri olan TOGG’un sıfır başlangıç fiyatı 953 bin TL’den satışa sunulduğu biliniyor. 
TOGG da teslimatlar devam ederken ortaya çıkan ikinci el TOGG ilanı gündem oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde bir ilan sitesinde yer alan ikinci el TOGG ilanı ilgilileri harekete geçirdi. 

TOGG T10X modeli fiyatlandırma politikası gereği, V1 RWD standart menzil 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil içinse 1 milyon 215 bin TL olarak ilan edilmişti.
TOGG teslimatları sürerken bir yandan da ikinci el TOGG piyasası da oluşmaya başladı. Sıfır TOGG başlangıç fiyatı 953 bin TL iken  ikinci el TOGG fiyatı bir ilan sitesinde 3 milyon 500 bin ila 4 milyon lira arasında satışa konulması olay oldu. 

İkinci el TOGG ilanı veren ismin çekilişle Togg almaya hak kazanan KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı ve RTÜK Uzmanı Sadık Canyurt olduğu ortaya çıktı.
Canyurt’un geçtiğimiz hafta TOGG aracını teslim aldığı öğrenildi. Canyurt, ikinci el TOGG ilanı vererek fiyatı 1 milyon 215 bin TL olan araç için 3 milyon 500 bin TL istemişti. 
İkinci el TOGG ilanı sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya platformu Twitter hesabından “KESK Konfederasyonu’na bağlı Haber Sen Şube Başkanı Sadık Canyurt isimli çalışanımızın yerli ve millî gururumuz TOGG üzerinden akılalmaz bir fiyat manipülasyonuna giriştiği yönündeki haberler üzerine konu ile ilgili inceleme başlatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı