Son Dakika

Toroğlu'ndan Bahçeli-Kılıçdaroğlu çıkışı: Ben geziyorum onlar hala...

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, SportBox isimli YouTube kanalında yaptığı konuşmada Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'yla aynı okulda okuduklarını söyleyerek okul yıllarına ilişkin anekdot anlattı.

GÜNDEM 30.10.2022, 17:25
1
Toroğlu'ndan Bahçeli-Kılıçdaroğlu çıkışı: Ben geziyorum onlar hala...
Eski futbolcu, hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, SportBox isimli YouTube kanalına konuk oldu.
Toroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'yle üniversite yıllarından tanıştıklarını söyledi.
"66-67 işte üniversite. Önce bir hukuka yazıldım, sonra siyasala, sonra dedim ki; 'Yürü git lan iktisatı bitir.' İktisat daha kolayıma geldi herhalde siyasal ile hukuka göre. Biz üniversitede Bahçeli, Kılıçdaroğlu filan beraberiz. Onlar hangi bölümde bilmiyorum ben kamu yönetimi bölümündeyim" diyen Toroğlu, şöyle devam etti:
"Bahçeli'yle ile 'merhabamız' daha fazla var. Kılıçdaroğlu'na karşıdan bakıyorum, Kılıçdaroğlu daha sessiz. Bahçeli daha böyle bir talebe işine falan giren bir adam. Sağ - sol kavgası var felaket, kanlı bıçaklı. Ben de Ankaragücü'nde oynuyorum o zaman."

"Ya aradan 50 yıl geçti, ben hala geziyorum. İşte şimdi hanım manım var, gene böyle arkadaş grupları var 'ba bu ba bu.' Bu ikisi hala kavga ediyorlar hocam. Kardeşim gençler gelsin ya, açın gençlerin önünü ya."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı