Toyota Corolla fiyatına dev zam! Güncel Toyota Corolla fiyatları 2022

Fiyat yükselişleri Toyota'yı da vurdu. Corolla fiyatına zam yapıldı. Güncel Toyota Corolla fiyatı, zirvede 900 bin TL’ye dayandı.

EKONOMİ 02.11.2022, 11:55
10
Toyota Corolla fiyatına dev zam! Güncel Toyota Corolla fiyatları 2022
Toyota Corolla serisinin yeni SUV modeli Toyota Corolla Cross Hybrid nihayet Türkiye'de satışa çıktı. Şık tasarımı ve zengin güvenlik özellikleriyle karşımıza çıkan C SUV segmentinde yer alan Toyota Corolla Cross Hybrid modeli ülkemizde dört donanım seçeneğine sahip.
Kasım ayında gözle görülür artışlarla yollarına devam eden Toyota Corolla'nın fiyatı zirvede 900 bin TL'ye çıkıyor.
Toyota, Yaris Cross'tan sonra kendinden daha uzun ömürlü olan Corolla Cross ürün gamına Kasım ayı itibarıyla dahil ederek C SUV kalitelerine geçiş yaptı. C-HR ve RAV4 arasında konumlandırılan modelin aileye eklenmesiyle birlikte fiyat listeleri de güncellendi. Kasım ayında tüm versiyonlarında artış gören Toyota Corolla fiyatı, en temel pakette 10 bin TL'den fazla yükselişe geçti. Bu artış hızı göz önüne alındığında Corolla Sedan ailesinin yıl sonuna kadar 900 bin TL'yi aşması kuvvetle muhtemel. Bu sitedeki içerik ve bağlantılı sayfalar; LOG'un yazılı izni olmaksızın kaynak gösterilmek suretiyle veya alıntı yapılarak dahi kısmen veya tamamen kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 
Corolla Cross'un lansman dönemindeki fiyatı ise versiyonlara bağlı olarak 835 bin TL ile 995 bin TL arasında değişiyor.
Toyota'nın SUV ürün yelpazesini genişleten Corolla Cross Hybrid, rekabetçi C-SUV segmentine yeni bir soluk getiriyor.
Yenilenen GA-C platformu üzerinde üretilen Corolla Cross Hybrid, 5. Nesil Hibrit teknolojisi, üstün güvenlik özellikleri sunan Toyota Safety Sense 3, yeni 10.5 inç yüksek çözünürlüklü multimedya ekranı ve 12,3 inç dijital kokpitiyle sınıfında öne çıkıyor.
AA'nın haberine göre Toyota Corolla Cross Hybrid, Türkiye'de Flame, Flame X-Pack, Passion ve Passion X-Pack olmak üzere 4 donanım seviyesinde satışa sunuluyor.
Tüm ürün gamında 1.8 litrelik hibrit motorla sunulan Corolla Cross, yüksek standartlardaki donanımıyla herkese uygun alternatiflere sahip.
Toyota, Corolla Cross modeline dünya çapında ilk kez 5. nesil hibrit teknolojisini dahil etti.
Toyota'nın 25 yıldır sürekli olarak geliştirdiği hibrit teknolojisi, 5. nesli ile daha güçlü ve daha keyifli bir sürüş sağlarken, daha düşük yakıt tüketimi ve daha düşük emisyon değerleri sağlıyor.
1.8 litrelik hibrit motora sahip Corolla Cross Hybrid, yeni nesil sistemle yüzde 15 daha fazla güç üretiyor.
Elektrik motoru ve benzinli motoru birleştiren 1.8 litrelik hibrit sistem 140 HP ve 185 Nm tork üretiyor.
Önden çekişli olarak sunulan Corolla Cross Hybrid, 170 km/s maksimum hıza ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 9.9-10 saniyede tamamlıyor.
WLTP ölçümlerinde sadece 5.0-5.1 lt/100 km kombine yakıt tüketimine sahip olan Corolla Cross Hybrid, 115-117 g/km karbondioksit emisyon değerine sahip.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı