Son Dakika

Turhan Çömez, AKP'li vekil Metin Bulut'u Erdoğan'la sıkıştırdı

AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti Milletvekili Metin Bulut’un ‘yaşanan ekonomik zorluğun sebebi biz değiliz’ sözlerine sert çıktı. Turhan Çömez, Erdoğan'ın o sözünü hatırlattı.

GÜNDEM 16.07.2022, 11:25
9
Turhan Çömez, AKP'li vekil Metin Bulut'u Erdoğan'la sıkıştırdı
AK Parti Eski Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un hayat pahalılığına ilişkin ‘yaşanan ekonomik zorluğun sebebi biz değiliz’ yorumuna tepki gösterdi.
Aynı zamanda Erdoğan’ın eski doktoru da olan Turhan Çömez, AK Parti Milletvekili Metin Bulut’un “Ekonomik bir zorluk yaşanıyor ama biz hep şöyle ifade ediyoruz diyoruz ki her ne kadar sebebi biz olmasak da çözümünden kendimizi mesul tuttuğumuz bir dönem.” sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmişte yaptığı, “Bu ülkenin başbakanı olarak açıkça ifade ediyorum ki, Dicle’nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındadır.” sözleriyle karşılık verdi.
Turhan Çömez, sosyal medya platformu Twitter hesabından Erdoğan’ın söz konusu ifadelerinin yer aldığı Tweet’in ekran görüntüsünü paylaşarak AK Partili Metin Bulut’a, “Dicle’nin kenarında kurdun kaptığı bir koyundan siz sorumlusunuz ama ülke açlığın yokluğun sefaletin pençesinde inim inim inliyor, sorumlusu siz değilsiniz öyle mi?” diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı