Turhan Çömez AKP'yi bitirdi: "200 milyonluk arazi kimin şoförünün"

AKP eski milletvekili Turhan Çömez parti içersinde yaşanan yolsuzlukları bir bir açıkladı. Çömez ardından Türkiye'deki sisteme sitem etti.

SİYASET 12.09.2022, 16:15
2
Turhan Çömez AKP'yi bitirdi:
AKP'nin içinde yapılan yolsuzluklara yönelik iddialar dur durak bilmiyor.
AKP eski milletvekili Turhan Çömez, katıldığı bir televizyon programında çok çarpıcı iddialarda bulundu.
Hali hazırda üzerinde otel, restoran, oyun parkları, sinema salonları ve çiftliklerin bulunduğu ve 200 milyon lira değerindeki 200 dönüm arazinin bir milletvekilline danışmanlık ve milletvekilinin eşine şoförlük yapan birine ait olduğunu iddia eden Çömez konunun çok kapsamlı olduğunu ve bir puzzle gibi düşünülmesi gerektiğini bu ayrıntının ise bu puzzleın en küçük parçası olduğunu vurguladı.
Bu yolsuzluk çemberini bir puzzle'a benzeten Çömez " Bu puzzle'ın İngiltere'deki büyük dev şirketleri var, İngiltere'de alınmış büyük konutları var. Malta'dan alınmış yatlar, orada kurulmuş şirketler var. Malta bayrağını taşıyan devasa yatların, 85 milyon liralık yatın Yunan adasında demirlemesi var. Son derece büyük, korkunç bir şebeke bu. Bunu yapan bir milletvekili. Ticari geçmişinin ne olduğunu bilmiyoruz. Ve bir üniversite hocası." ifadelerini kullandı.
Katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamaları dile getiren AKP eski milletvekili Turhan Çömez, bu yaşananların gelişmiş bir ülkede gündeme gelmesi durumunda mevcut hükumetin çoktan devrileceğini dile getirerek " Ben gerçekten algılamakta zorlanıyorum. Bu kadar büyük ve vahim bir tabloda siyasi partiler neden bu kadar suskun? Halk neden bu kadar tepkisiz?" dedi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı