Son Dakika

Ulaştırma Bakanı'ndan çirkin propaganda! Eren Bülbül'ü kullandılar

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine devam eden Adil Karaismailoğlu, Şehit Eren Bülbül'ü kullandığı çirkin bir propagandaya imza attı.

GÜNDEM 13.05.2023, 13:55
3
Ulaştırma Bakanı'ndan çirkin propaganda! Eren Bülbül'ü kullandılar
AK Parti'den Trabzon milletvekili adayı olmasına rağmen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine devam eden Adil Karaismailoğlu, Şehit Eren Bülbül'ü kullandığı çirkin bir propagandaya imza attı ve bu Eren'in propagandaya ilk kez alet edilişi değil.
Karaismailoğlu, Trabzon'daki genç seçmenlere gönderdiği kısa mesajda "Sevgili Genç Kardeşim, Yaşasaydı o da ilk oyunu kullanacaktı. Sandığa giderken Eren'imizi unutma!" ifadelerine yer verdi.

Kısa mesajın sonunda milletvekili adayı sıfatının yanı sıra Bakan sıfatına da yer veren Karaismailoğlu, Şehit Eren Bülbül'ü propagandasına alet ettiği bu yolla seçmenlerin oylarına talip oldu.
Şehit Eren Bülbül'ün anısı AK Parti tarafından daha önce de birçok kez suistimal edilmişti. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bülbül'ün annesine hediye edilen bir evin anahtarını, Şehit'in annesini miting sahnesine çıkardıktan sonra anahtarı elinde sallayarak teslim etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı