Son Dakika

Ümit Özdağ’dan çarpıcı yerel seçim iddiası: Baskı kuracaaklar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimler öncesi bazı belediyelere baskı kurulacağını dile getirdi.

GÜNDEM 06.06.2023, 12:50 06.06.2023, 18:22
6
Ümit Özdağ’dan çarpıcı yerel seçim iddiası: Baskı kuracaaklar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçimler öncesi bazı belediyelere baskı kurulacağını öne sürdü.
Sözcü Televizyonu’nda yayınlanan Nokta Atışı programında İpek Özbey’in sorularını yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, " Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul’da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz. Belirli belediyelere karşı dosyaların hazırlandığını biliyorum” dedi. 
Yerel seçimler öncesi bazı belediyelere karşı dosya hazırlandığını belirten Özdağ, “Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul’da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz” dedi.

Özdağ, iktidarın bazı belediyeleri almak için dosya hazırladığını iddia ederek, şöyle konuştu:

“Yaşlanmış ve yorulmuş bir iktidar var. Bu yerel seçimi kazanıp ondan sonra yüzde 30’larla tekrar iktidarını muhafaza edecek bir sürece dönebilmek için baskı sistematiğini devam ettirmek zorunda. Ankara ve İstanbul’u almayı hedefleyecekler. Bunun için Ankara ve İstanbul’da seçim öncesinde başka baskı yöntemlerini görebiliriz.
Belirli belediyelere karşı dosyaların hazırlandığını biliyorum. Belediye isimlerini biliyorum ama vermiyorum. Çok kısa süre kaldığı için operasyonun yapılması durumunda ortaya olumsuz sonuçlar, tepki çıkartacağı için yapılmadı operasyonlar. Onların önümüzdeki süreçte devreye sokulacağından eminim. Çünkü çok kapsamlı dosyalar. Göreceğiz, tüm bunları yaşayacak Türkiye.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı