Son Dakika

Veyis Ateş Habertürk'ten kovuldu mu?

Gazeteci Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz’dan şantaj yoluyla 10 milyon euro istediğine dair iddiaların yansıması devam ediyor.

GÜNDEM 16.06.2021, 08:55
14
Veyis Ateş Habertürk'ten kovuldu mu?
Sezgin Baran Korkmaz’dan şantaj yoluyla 10 milyon euro istemekle suçlanan Veyis Ateş’in zorunlu izne çıkarılması sonrasında Habertürk TV'deki geleceği merak konusu oldu.
Veyis Ateş, söz konusu iddialar üzerinden büyük tepki toplarken Habertürk’ten Ateş konusunda hiçbir resmî açıklama yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Hakkında öne sürülenlerden ötürü zor anlar yaşayan Veyis Ateş’ten Habertürk yönetiminin savunma istenildiği ve daha sonra ise Ateş'e ‘odanı boşalt’ dediği iddia edildi. Öte yandan farklı kaynaklar ise Veyis Ateş’in Habertürk'ten çıkışının verildiğini öne sürdü.
Ayrıca Medyaradar’da yer alan bilgiye göre ise Ateş'in hâlâ Habertürk çalışanı olduğu ve herhangi bir çıkış işlemi gerçekleşmediği belirtildi.
Diğer yandan hâlâ izinde olduğu belirtilen Ateş için Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ’ın çıkış işlemini bir türlü onaylamadığı ve kurumsal açıklama yapmaktan kaçındığı da gelen bilgiler arasında.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı